Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Topptest av Nikon COOLPIX 5200

Nikon COOLPIX 5200 er testet av nettstedet ITavisen.no. Kameraet får terningkast 5.
Nikon COOLPIX 5200 har mottatt svært stor interesse i markedet, og samtlige tester så langt har vært utelukkende positive. Testen hos ITavisen.no er intet unntak. De 5,1 effektive megapikslene er pakket inn i et lekkert kamerahus av aluminium. En avansert teknologi gjør at man ikke lenger behøver å bekymre seg for røyde øyne. Kameraet er designet for å ha et behagelig grep og en høy kvalitetsfølelse.

Testen hos ITavisen.no framhever kameraets hurtighet, brukervennlighet og de flotte bilderesultatene som vesentlige fordeler med kameraet. I testen sies det blant annet; ” Kameraet er svært raskt i oppstart, og byr overhodet ikke på ventetid. Også menynavigering, zooming og fokusering går faktisk imponerende kjapt. På grunn av logisk og ikke minst smart, ergonomisk plassering av knappene, er det lett å navigere seg frem og tilbake i menyene.”

I testens konklusjon sies det følgende: ”Dette er uansett er fabelaktig godt fotoapparat som stødig plasserer seg helt i øvre sjikt her ute i kamerajungelen. Er du på jakt etter et kamera som tar gode bilder, og som er så lett å bruke at du nesten slipper å titte i bruksanvisningen? Da kommer du til å forelske deg i Nikon Coolpix 5200.”
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu