Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

TIPA-pris til Lexar

For andre gang mottar Lexar den prestisjefylte TIPA-prisen for ett av sine produkter. Denne gangen er det JumpDrive som belønnes.
Lexars sterkt voksende JumpDrive-serie er belønnet med en pris i kategorien for ”Beste Digitale Tilbehør”. TIPA er en organisasjon som består av 30 fotomagasiner i 12 europeiske land. TIPA-prisene er blitt viktige for bransjen, og produktene som vurderes i de ulike kategoriene vurderes på grunnlag av teknologi, design, ergonomi, brukervennlighet og pris.

Juryens kommentar: ”Portabelt minne er så mye mer enn bare minnekort for digitale kameraer, og det har Lexar bevist med sin sterkt voksende serie av JumpDrive-produkter. Jumpdrive kan være en rask og enkel måte å ta backup av viktige dokumenter på. For profesjonelle fotografer kan JumpDrive være et viktig verktøy for alltid å ha med seg sine viktigste bilder”.

Tessa Board i Lexar Media sier følgende etter å ha mottatt prisen: ”Denne utmerkelsen er et bevis på at JumpDrive-serien er i sterk vekst og fungerer som et effektivt verktøy for mange ulike brukergrupper. Vårt team av produktutviklere vil fortsette å jobbe med JumpDrive-teknologien slik at vi kan vokse videre innenfor dette segmentet.”
 -
 -

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu