Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

BR’s PhotoArchiver med støtte for TIFF(LZW) og GIF

BR Software melder at bildeorganiserings-programmet BR's PhotoArchiver har kommet ut i ny versjon som har støtte for lesing av LZW komprimert TIFF og GIF. Håndtering av RAW-formater er sterkt forbedret.
EIKSMARKA, 21. Juli 2004. BR’s PhotoArchiver, et programverktøy for organisering av digitale bilder, har nå fått støtte for flere filformater. Det er nå lagt til støtte for LZW komprimert TIFF og GIF format. Håndtering av raw formater for Canon og Nikon kameraer er også vesentlig forbedret. Det er også lagt til støtte for raw filer fra Minolta, Olympus og Pentax.
<br>BR’s PhotoArchiver hjelper deg å organisere bildene dine. Bildene kan ordnes i kategorier og du kan legge inn kommentarer for hvert bilde. All informasjon som legges inn er søkbar slik at dedikerte nøkkelord blir overflødig. Navigasjonsvinduet gjør det enkelt å bla igjennom kategorier, datoer, hendelser, mapper og CD-er. Med ett eller to klikk har du de riktige bildene på skjermen.
<br>Har du flere versjoner av samme bilde kan disse kobles mot felles bildetekst, slik at det er lett å holde oversikten. Gjør du endringer i et bilde, vil det automatisk bli lagret som en ny fil, slik at du kan beholde begge versjoner. Har du en kopi av bildene lagret på CD kan BR’s PhotoArchiver holde rede på hvilken CD denne kopien er lagret på.
<br>BR’s PhotoArchiver kan brukes på en PC med Microsoft Windows 95/98/Me/NT4/2000/XP. En Pentium 100 MHz er nødvendig, men en Pentium II 400 MHz eller høyere anbefales. Prisen for programmet er NOK 279 ved elektronisk levering, som inkluderer gratis oppgraderinger i to år. Mot et lite pristillegg kan det også leveres på CD. Du kan laste ned en prøveversjon som virker i 60 dager. Velg mellom norsk eller engelsk språk.
<br>BR’s PhotoArchiver er utviklet og selges av BR Software på Eiksmarka i Bærum. Produktet distribueres via Internett, og brukes av privatpersoner, fotografer, museer, undervisningsinstitusjoner og firmaer i over 30 land.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu