Mangel på folkeskikk = stengt konto!

Riktig nok er det presse- og talefrihet i Norge, og hvem som helst kan mene hva som helst om hvem som helst. Men det er ikke det samme som at man har et KRAV på å få sine meninger offentliggjort - heller ikke her i foto.no!
Både bilder og meninger kan trekke folk skikkelig i været. Det ser vi ofte i diskusjoner og i Bildekritikken. Noen tar helt av. Folk må få mene hva de vil, men de kan ikke få skrive hva de vil her hos oss. Fra tid til annen benyttes et språk som viser en total mangel på folkeskikk.

Visst er det meningen at takhøyden skal være stor, og de som legger inn bilder må være forberedt på at kritikken kan bli nådeløs. Men det går likevel noen grenser. Våre brukere er våre vaktbikkjer, for vi i foto.no har ikke anledning til å lese alt og følge med på alle innlegg.

Av og til får vi derfor tips om innlegg som er over streken, som regel etter at bestemte personer gang etter gang bruker et språk som ikke hører hjemme i åpne diskusjoner. Redaksjonen tar da en nærmere kikk på saken. Det kan hende at vårt svar blir at slikt må folk tåle, det kan hende vedkommende debattant får et varsel, men det kan også hende at vedkommendes konto blir stengt.

I slike saker er foto.no suverene. Hvis DIN konto blir stengt kan du selvfølgelig klage til oss, men du har ingen juridisk rett til å kunne bruke våre nettsider. En klage vil bli vurdert, men sjansen er stor for at en konto som er b litt stengt også i framtiden vil forbli stengt.

Derfor: Bruk vett og folkeskikk når du skriver!

mvh redaksjonen
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu