Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Canon lanserer ‘My Canon’ Internett-portal

My Canon er en ny eCRM-portal som gir forbrukerne et stort utvalg online-tjenester, som for eksempel CANON iMAGE GATEWAY og Your Print, sammen med en samling personlige tjenester.
Helt siden lanseringen i 2003 har CANON iMAGE GATEWAY tilbudt eiere av Canon digitale stillbilder og videokameraer en digital kreativitet på nettet, deres eget fotogalleri på Internett og muligheten til å lage og dele flotte, digitale bildealbumer med noen få museklikk.

Med lanseringen av den nye My Canon-portalen, har en rekke nye valg blitt lagt til for å gi brukeren en helt personlig Canon-opplevelse – et online digitalt bildeverksted i tillegg til et informasjonssenter hvor man til enhver tid kan finne ut hva som er nytt hos Canon, inkludert de nyeste produktene, tips og verktøy for å realisere ditt eget visuelle uttrykk.


Om - My Canon
Medlemskap i My Canon-portalen er åpent for alle, mens CANON iMAGE GATEWAY fortsatt vil være forbeholdt eiere av Canon digitalkameraer, digitale videokameraer og CP.

Fot å koble seg opp på My Canon, bør nye medlemmer besøke My Canon-portalen på http://my.canon-europe.com og registrere seg for å få tilgang til en helt ny verden med digital bildebehandling på nettet. Eksisterende medlemmer av CANON iMAGE GATEWAY kan bare logge seg på med sitt gamle brukernavn og passord.

Koble deg til My Canon nå på - http://my.canon-europe.com

Som en del av Canons nye elektroniske Customer Relationship Management system (eCRM), sjekker My Canon-portalen dine sentrale data for å samle informasjon som er tilpasset dine ønsker og beov. Du kan abonnere på et månedlig e-nyhetsmagasin ‘You Connect’, som du får på ditt eget språk og som inneholder mye informasjon og gode tips som er spesielt relevant for deg. Du kan også kontinuerlig oppdatere og justere din egen personlige profil, i tillegg til å registrere dine egne Canon-produkter og legge til nye etter hvert som du kjøper dem.

Med en enkelt pålogging kan du laste ned programvare, 3D Paper Art og Clip Art fra en omfattende database og få tilgang til Canon Europe Web Self Service (CEWSS) og bruksanvisning på nettet. Du kan også vise og sammenligne Canons serie med bildeprodukter, som kameraer, skrivere og skannere.





Om - Your Print
Your Print er en ny Internett-tjeneste som gir mulighet til å teste ut en Canon-skriver før du velger hvilken skriver du vil kjøpe. Test Canon-skriveren online med et av dine favorittbilder, og få en prøveutskrift fra den blekkskriveren du selv velger. Hvis du tenker på å kjøpe en ny fargeblekkskriver men vil gjerne se hvor godt den skriver ut, er dette den perfekte tjenesten for deg!


Om - CANON iMAGE GATEWAY
Hvis du allerede er registrert hos CANON iMAGE GATEWAY, er det ikke noen grunn til å registrere deg på nytt, ettersom ditt eksisterende brukernavn og passord automatisk vil gi deg tilgang til My Canon og hele den nye serien med tjenester.

Du kan invitere hvem du selv vil til å logge seg inn og dele dine personlige bildealbum. Bare overfør bildene direkte fra kameraet, sammen med individuelle lyder og kommentarer – og lag personlige albumer med spesielle temaer som bryllup, ferier og fødselsdager. Disse albumene kan du lagre på nettstedet. Hvert enkelt medlem får tilgang til gratis 100MB med lagringsplass ved registrering. Fra 24. oktober vil medlemmene kunne gå inn på CANON iMAGE GATEWAY og bla gjennom sine online fotoalbum via mobiltelefonen. Canon forventer også å kunne koble sine kunder til Gateway via PDA eller digital-TV.

Overføring og deling av bilder er imidlertid bare begynnelsen. Med ‘My Camera’-funksjonen kan du laste ned programvare med morsomme lyder og bilder – fra ”funky”, abstrakt kunst til vakre naturbilder – som du kan bruke til å gjøre kameraet ditt mer personlig. Du kan legge inn oppstartbilder og –lyder, funksjonslyder, lukkerlyder og selvutløserlyder.

Du kan dele bildene dine ved å lage en personlig skjermsparer. Da kan vennene dine hygge seg med lysbildeshow med dine siste bilder, som du kan oppdatere når du har tatt noen flere! Du kan også overføre videobilder og til og med sende favorittbildene dine til venner som et elektronisk kort (e-kort) med en personlig tekst som passer for anledningen.

Andre morsomme funksjoner som snart vil bli lagt inn på My Canon, er 3D Paper Art: bare last ned og skriv ut hundrevis av design som du kan bygge inn i 3D-papirmodeller – her er det noe for alle aldre!

My Canon-portalen forventes å appellere til alle, fra entusiastiske amatører til profesjonelle fotografer. Her kan alle dele sin gjensidige lidenskap – bilder og film – i et kreativt, trygt, pålitelig og sikkert miljø. Canon er over hele verden kjent som en pioner innenfor bildeteknologi og –løsninger. Etableringen av CANON iMAGE GATEWAY og Your Print har styrket denne posisjonen, og nå har integrasjonen av det store utvalget tjenester skapt en helt ny mulighet for dialog mellom Canon og deres kunder.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu