Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Ny kortleser fra Lexar

Lexar, en av verdens ledende produsenter av digitalt minne og tilbehør, har lansert en 32-bit Compact Flash CardBus kortleser. Den er spesielt designet for hurtig og problemfri overføring av digitale bilder til bærbare datamaskiner.
Kortleseren inngår i Lexars profesjonelle serie, og gir overføringshastigheter tilsvarende FireWire og USB 2.0. Den nye kortleseren er 4 til 6 ganger raskere enn tradisjonelle 16-bits PCMCIA-adaptere.

32-bit CardBus Compact Flash kortleseren støtter både Windows og Macintosh operativsystemer. Dette er den første 32-bits leseren som også har støtte for Macintosh-maskiner.

Leseren krever ingen eksterne ledninger, og den opptar ingen USB eller FireWire-innganger på datamaskinen. Den ser ut som et CompactFlash PCMCIA-adapter, men fungerer svært mye raskere. Hastigheten er ikke lenger begrenset av kortleseren, men av selve minnekortet og datamaskinen.

PCMCIA-innganger har vært standard på bærbare datamaskiner siden 1997, og CardBus-systemet er støttet av nærmest alle nyere Windows og Macintosh operativsystemer. Lexars 32-bits CardBus kortleser vil være tilgjengelig i løpet av november 2004.
 -
 -

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu