Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Olympus E-1 skal bli "allemannseie"

Olympus satser nå sterkt på å gjøre verdens første profesjonelle fullblods digitale speilreflekssystem, Olympus E-System, til et system for alle de som virkelig vil ha et førsteklasses kamera.
Til nå har Olympus E-Systemet blitt sett på som et førstevalg for profesjonelle fotografer.
”Vi skal nå ut å konkurrere mot de mer ”hybride” digitale kamerasystemene til våre hovedkonkurrenter, som absolutt har lykkes med å demme opp for Olympus E-System salget, men nå slår vi tilbake”, sier administrerende direktør i Olympus Norge AS, Nikolai Malling. Dette betyr også en mer aggressiv prissetting i tiden som kommer.

Til nå har Olympus E-System kun vært solgt gjennom et begrenset antall PRO-dealere. Dette er forhandlere som har selgere med meget høyt kunnskapsnivå.
PRO-dealerne er forhandlere som sitter med det meste av Olympus E-Systemet på lager og er vant til å yte den raske og gode service som profesjonelle fotografer krever. Nå er Olympus E-System tilgjengelig hos alle fotohandlere.
Det finnes ikke noe annet digitalt speilrefleks system i dag som har mottatt så mange priser og utmerkelser for inovativitet, nyvinninger og kvalitet som Olympus E-System.
Vi kan nevne at Olympus E-1 er det eneste kamera som automatisk fjerner støv fra bildebrikken og at den telesentriske designen sammen med den ekstremt høye oppløsningen på objektivene er noe av forklaringen på den høye bildekvaliteten.
Målet for Olympus Norge AS er at Olympus E-Systemet skal bli lettere tilgjengelig hos forhandlere over hele landet. Olympus E-1 er det eneste fullblods digitalkamera, d.v.s. at både opptikk og kamerahus er utviklet sammen, for digital fotografering og fortjener en bruk langt ut over det profesjonelle fotografmiljøet.
Ny Veiledende pris på Olympus- E-1 kamerahus m/14-54(28-108)mm er 15.990,- eller med et rimeligere objektiv 14-45(28-90)mm 12 990,-

Olympus utfordrer dermed aktørene som konkurrerer i det samme markedet. Men konkurrentene har lagt seg på en rimeligere pris på sine ”hybride” løsninger.
Malling mener også at det er mange som sitter på gamle analoge objektiver og bruker disse på sine digitale kameraer. ”Da blir det et kamera som er hybrid og det er ikke noe fullblods digitalt speilreflekskamera, med de fordelene dette gir, slik som vårt Olympus E-1”, sier Malling.
Olympus E-System utvides kontinuerlig og vi vil fremover kunne legge til enda flere objektiver, kamerahus og annet tilbehør.

For mer informasjon, kontakt:

Markedsdirektør: Øyvind Grefslie, tlf +47 950 58 909
Email: oeivind.grefslie@olympus.no

Eller produktansvarlig: Kjell Mentzoni, tlf +4797162916
Email: Kjell.Mentzoni@olympus.no

 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu