Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Hasselblad H1D får du fra Interfoto

Mange mener at Hasselblad H1D var den største nyheten under høstens photokina.
Fusjonen mellom Victor Hasselblad A.B og Imacon A.S ble ikke bare et logisk ekteskap mellom to toneangivende produsenter i det fotografiske high-end markedet, men sjokkerte de fleste ved å nedkomme med den perfekte digitale løsningen for de mest kresne gjennom H1D allerede innen 2 måneder. Ikke bare det. Hasselblad lanserte V96C bakstykket til. 70.000.- kroner for alle eiere av et tradisjonelt Hasselblad V-kamera. Over natten ble konkurrentene fraløpt både på løsninger og pris.

Fra lanseringen under photokinas første dag til dags dato har interessen vært voldsom og samtidig har mange lurt på hvordan Hasselblad H1D, bakstykkene og skannerne vil bli markedsført og omsatt i Norge.

Interfoto a.s som har håndtert Hasselblad fra 1987 vil fortsette som Hasselblads distributør og forhandler i Norge. Dette gjelder også for H1D. Lars Farnes A/S som inntil nylig har stått for salget av Imacons bakstykker vil fortsette med dette, rent bortsett fra at bakstykkene nå heter Hasselblad. Det nye bakstykket V96C vil importeres av Interfoto, men også tilbys Lars Farnes A/S for videresalg. Skannerne vil kanaliseres som før via Lars Farnes A/S.

De to selskapene har lenge samarbeidet om Hasselblad i Norge og gjennom den forannevnte løsningen vil Hasselbladproduktene forsterke sin posisjon i Norge ytterligere. I tillegg til at Interfoto har opprettet Lars Farnes A/S som Hasselbladforhandler vil det fremover være fullt mulig å handle komplette Hasselbladløsninger fra begge parter – avhengig av relasjon, kompetanse eller andre forhold.

Med H1D på plass som et sentralt Interfoto produkt vil Interfoto a.s om kort tid lansere sin nye satsing på fagmarkedet og kompetanseprodukter. Fra 1. desember vil Andreas Augdahl med lang fartstid i blant annet Apple Norge a.s tiltre som leder av Interfoto Kompetanse. Det betyr at Interfoto i løpet av året vil levere komplette løsninger, inkludert Mac eller PC, printere og WEB løsninger sammen med de digitale kamerasystemene.

Har du spørsmål eller behov for å få demonstrert H1D, V96C eller andre nyheter så ta kontakt med:

Sigurd Krekling - direkte: 67115510 mobil: 91318483
Einar Engebretsen - direkte: 67115507 mobil 92021161
Trond Høglund - direkte: 67115506 mobil 90518498
Egil Nilsson - direkte: 67115520 mobil 90181579
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu