Gjensynstreff for MKW-deltagere i Vågå

2500 mennesker har deltatt på Workshop i Vågå. Nå har Morten Krogvold holdt snart 100 kurs. Dette skal markeres. 14. – 16. januar 2005 inviteres alle som har deltatt på ett eller flere av Morten Krogvolds sine kurs på fotografiakademiet i Vågå til gjensynstreff på Vågå Hotel.
-Det er over 2500 av dem! Blir hotellet fullt ordner vi overnatting i leiligheter og hytter så langt det er plass, sier daglig leder på Vågå Hotell, Asbjørn Letrud.

Ankomst skjer fredag den 14., her blir det god mat og hyggelig samvær utover kvelden.

Lørdag etter en sen frokost kjører Morten en times ”kick off” på hotellet. Om kvelden blir det Vågå Kulturhus med konsert og kulturkveld. Lokalbefolkningen er også invitert hit. Programmet er omfattende, og kulturkvelden er et samarbeid mellom Vågå Hotel og kulturetaten i Vågå Kommune. Her skal vi feire Morten Krogvold – i 2005 blir det 100. workshop gjennomført i Vågå!

Tilbake på hotellet er det stort festbord, sosialt samvær og dans til de sene nattetimer.

Her har du sjansen til å treffe igjen tidligere kursdeltagere, samt å få inspirasjon og å samle krefter til det nye året som da akkurat har startet!

Priser inkl fullpensjon, hele weekenden: I Tresengsrom, kr 1100,- per pers. Dobbeltrom kr 1300,- per pers og i enkeltrom kr 1500,- per person.

På bildet ser vi deltager på et av de "tidlige" kurs i 1991.
Påmelding til Vågå Hotel på telefon 612 39 550 eller kontaktskjema på www.vagahotel.no
 - oktober 1998
oktober 1998
 - oktober 1998
oktober 1998

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu