Pølser og Øl med DAG E. THORENFELDT!

Foreningen Norske Reklamefotografer arrangerer møte med den "beryktede" fotografen Dag E. Thornefeldt. Dette er årets første medlemsmøte og finner sted onsdag 26. januar i Oslo. På invitasjonen fra formann Olav Dahl utheves en gammel tradisjon som mange har kritisert reklamefotografene for, og som forsvant på slutten av forrige århundre.
<h4> av cf-wesenberg@foto.no </h4>

De gode gamle og ikke minst sosiale ”Pølser og Øl- møtene” forsvant, så forsvant filmen, men heldigvis er ikke alle medlemme blitt borte.

Vi registrerer at formann Dahl er meget aktiv og omsorgsfull i sitt arbeide som formann. Et engasjement som jeg tror er bra for NRFs framtid. Ildsjeler er det for få av i dette over-kommersialiserte og medie-styrte forbruker-samfunnet!

Fotografer som sitter alene på sin tue inne i sitt studio, kan trenge litt "Pølser og Øl" og gode kolleger en gang i blant.

Erfaringsmessig uteblir den type fotograf som dessv erre ser på andre fotografer som sine konkurrenter. Synd!

Dette møtet er et samarbeid mellom Reklamefotografene, Institusjonsfotografene og Interfoto.

Dag Thorenfeldt kommer og viser bilder og snakker om sitt arbeid som fotograf. Etterpå viser interfoto litt av sine nyheter som Hasselblad Digital H1D, Nikon D2X, FotoStation arbeidsflyt og arkivløsning, ProFoto Blitser.

Det vil bli rigget opp et studio med alle produktene for praktisk demonstrasjon.
.....og det blir altså ØL OG PØLSER!

Besøk nettsidene til Dag E. Thorenfeldt. Her kan du laste ned bildene hans som skjermsparere på din mobiltelefon. http://www.thorenfeldt.com/th_portrett_stor.html

Sted: Fotografiens Hus, Rådhusgt. 20, Oslo
Tid: 26.01.2005 kl. 18.00

Påmelding til: post@reklamefoto.org

eller ring til
Formann Olav Dahl
totmedia@online.no
90 84 76 75
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu