Gi bort ditt gamle fotoutstyr!

Mange fotografer håper de ved hjelp av sitt kamera og sine bilder kan gi et lite bidrag til en bedre verden. Pressefotografenes Klubb inviterer deg til å gi et konkret bidrag: gi et kamera til fotografene i Kabul!
Gjennom den teknologiske revolusjonen vi har vært gjennom de siste årene, har de fleste norske fotografer byttet fotoutstyr flere ganger i løpet av kort tid. Fullt brukbart utstyr støver ned, fordi det ikke er siste skrik. Og det er nesten umulig å selge av samme grunn. Men i Kabul er det mange som drømmer om utstyret vi ikke lenger er interessert i.

I Kabul jobber organisasjonen Aïna med å stable på beina en uavhengig presse, og utdanne journalistene som skal jobbe der. Etter årtier med krig er det mangel på det meste et demokrati trenger, inkludert fotojournalister og deres verktøy. I disse dager starter Aïna bl.a. en toårig fotojournalistutdanning for kvinner.

Pressefotografenes Klubb oppfordrer alle som kan avse noe av sitt fotoutstyr til å donere det til Aïna, gjennom denne innsamlingen.

Vil du vite mer bakgrunnsmateriale om organisasjonen Aïna, lese mer om hva de jobber med, finne ut mer om fotografen Reza, så finner du linker på PKs hjemmesider. Der finner du også hvor du skal sende utstyret.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu