Årets Snille Gutt ble en fotograf !

Det er ikke en tilfeldig kjendis som i år ble tildelt hederstegnet "Årets Snill Gutt" Dette er en utdeling som virkelig vil glede alle PKs medlemmer, skriver leder av PK Terje Bringedal. Prisen ble altså ikke tildelt en kjendispolitiker, kjendisidrettsstjerne, kjendisbiskop, sangartist eller idolstjerne.
Av Terje Bringedal, leder PK


Vi har kommet til utdelingen av Snill Gutt. I år ble det nemlig en gutt. En ikke hvilken som helst gutt. Jeg tror årets Snill Gutt- utdeling virkelig vil glede alle PKs medlemmer.
Det er ikke en tilfeldig kjendis i år.
Ingen kjendispolitiker, kjendisidrettsstjerne, kjendisbiskop, sangartist eller idolstjerne. Årets Snille Gutt er ikke en person som legger seg flat for fotografer.

Altså ingen helt vanlig kjendis.

Egentlig nokså langt fra det.
Foruten at han er kjent. Og ikke bare av kjennere.
Nok om kjendiseri. Vi lever tross alt av det også !

Årets Snille Gutt vokste opp i en pent plassert og populær by ved Oslo-fjorden. Som så mange nordmenn før ham, lengtet han ut ut i verden og dit reiste han og for så vidt er det en aktivitet han har fortsatt med.

Årets Snille Gutt er kjent for å være utadvendt og ikke minst svært hjelpsom. Han har lett for å komme i kontakt med folk og bryr seg lite om status og stand en skjønt det er liten tvil om hvor hans hjerte ligger. Og da snakker jeg ikke bare om hans hjertes utkårende så og si.

Noen vil kanskje si at han er en smule sentimental. Det ytre, klesstil og musikksmak kan nok tyde på det. Først og fremst har han en fullt ut gjennomført stil.

Få har den gaven til å formidle som han har. Noe de siste årenes aktivitet fra hans side bærer strekt preg av. Han er en fremstående representant for utøvere av sitt yrke.

De siste årene har han også i betydelig grad bidratt til å øke respekten for sin yrkesgruppe, også utover en engere krets. Faktisk kan man snakke om en sjelden popularisering av kvalitetskultur.

Årets Snille Gutt har et yrke jeg tror mange misunner ham. Yrket har brakt ham verden rundt. Likevel er han en mann som, til tross for at han i årevis også har menget seg med fiffen, kanskje trives minst like godt i fjæra eller på mer eller mindre obskure deler av det amerikanske kontinentet.

Uansett, årets Snille Gutt er en mann som beholder sine cowboystøvler på.

Det er en stor ære å presentere en mann jeg tror de fleste norske pressefotografer er stolt av å ha i sine rekker …Æresmedlem av PK og nå også Snill Gutt:

Tom Martinsen
 - Tom Martinsen, slik vi kjenner han. FOTO: Selvportrett
Tom Martinsen, slik vi kjenner han. FOTO: Selvportrett

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu