Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Spennende nyheter fra Nikon!

Nikon har annonsere en rekke spennende nye produkter. COOLPIX-serien er nå bedre enn noensinne, heter det i en pressemelding fra Interfoto.
Nikon er stolte av å kunne lansere nye produkter i dag. De kompakte digitale kameraene COOLPIX 5900 og COOLPIX 7900 er sofistikerte kameraer av høyeste kvalitet som er spekket med funksjoner. Kameraene har stor og tydelig skjerm på 2 tommer. Skjermen er en silikon TFT LCD-skjerm som er særdeles lyssterk og kan derfor brukes under alle forhold.




Nikon COOLPIX 7900 har en oppløsning på 7,1 megapiksler, mens COOLPIX 5900 har 5,1 megapiksler. Ved hjelp av en 5-felters autofokus-funksjon får du skarpe bilder - hver gang. Kameraene introduserer også et nytt forhåndsprogrammert scenevalg spesielt tilpasset for fotografering under vann (undervannshus er ekstrautstyr).




En av de mest imponerende funksjonene til de nye kameraene er Nikons nyutviklede D-Lighting funksjon. Denne legger til lys og detaljer i de mørke områdene mene de lyse områdene forblir uendret. Aldri mer undereksponerte bilder!

Nikon lanserer i dag også kameraer som kun vil selges via utvalgte salgskanaler. Dette er COOLPIX 4600, COOLPIX 5600 og 7600 samt Nikon D2Hs, som er en oppgradert versjon av Nikon D2H.

Mer informasjon
Du finner mer informasjon om de nye produktene på Nikon.no.
<A HREF="http://www.nikon.no/coolpix4600">COOLPIX 4600</A>
<A HREF="http://www.nikon.no/coolpix5600">COOLPIX 5600</A>
<A HREF="http://www.nikon.no/coolpix7900">COOLPIX 7600</A>
<A HREF="http://www.nikon.no/coolpix5900">COOLPIX 5900</A>
<A HREF="http://www.nikon.no/coolpix7900">COOLPIX 7900</A>
<A HREF="http://www.nikon.no/d2hs">Nikon D2Hs</A>
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu