Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Beskyttelse til LCD-skjermer på digitalkamera

Nå kan du unngå riper, skitt og fingermerker på lcd skjermen på ditt digitale stillskamera. Hoodman fører også solskjermer til digitale stills- og videokamera slik at skjermen er lett å "lese" utendørs uten sjenerende strølys.
Kamerakameratene a/s har siden 1991 importert og forhandlet Dedolight (tungsten og HMI lamper) og Chimera softbokser til det norske markedet for film/video og fjernsynsproduksjon. Våre kunder er blant annet NRK, TV2 og Filmparken (Norsk Film) og de fleste utdanningsinstitusjoner innen media.

Siden 2001 har vi også forhandlet Hoodmans produkter i Norge. Hoodman har blant annet utviklet ulike deksel til å sette på lcd skjermen på digitale stillskamera slik at en unngår skitt, riper og fingermerker. For tiden har vi på lager til Nikon D1 (HCD1) og et "all fit" (HSLR2), men venter spent på en helt ny beskyttelse til blant annet Nikon D70. Den er fortiden utsolgt hos Hoodman. Bilder og mer informasjon om disse produktene finner man på http://www.hoodmanusa.com. Vi tar inn alle produkter fra Hoodmans sortiment på forespørsel.
Våre kunder er ivrige amatørfotografer og pressefotografer som har funnet oss på nettet (gjerne via bhphotovideo.com). I følge flere av disse er dette produkt mange er på jakt etter, men som de ikke har funnet eller ikke vet at eksisterer.
For digitale stills/videokamera har Hoodman utviklet solskjermer slik at man unngår sjenerende strølys på skjermen.
 -

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu