Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Årsutstilling fra Skjeberg Fhs

Den årlige sluttsutstillinga fra bilde og kommunikasjon på Skjeberg Folkehøyskole er endelig klar. Den skal i år være i St.Mariegt. 92, gågaten i Sarpsborg. Her kan man få sett resultatet av elevenes år på Skjeberg Fhs. Utstillingen blir i år kalt "KAOS".



”KAOS”
15. – 30. april 2005, St. Mariegt. 92, gågaten i Sarpsborg


Fagfeltet bilde og kommunikasjon ved Skjeberg Folkehøyskole presenterer sin årlige utstilling i Telenorbygget i St. Mariegt. 92, Sarpsborg. Her får de 20 elevene ved fagfeltet vist resultatet av en fem uker lang prosjektperiode, og ikke minst hva de har lært i løpet av året. Utstillingen, som har fått navnet ”KAOS”, er en variasjon av elevenes forskjellige uttrykk og tema. De fleste bildene er i den tradisjonelle sort/hvitt teknikken, men det finnes også innslag av fargebilder.

Studentene kommer fra alle kanter av landet, samt en elev fra Island, og er i alderen 18-21 år. Dette året har de jobbet med ulike fototeknikker- og utrykk. De har tidligere hatt en utstilling i foajeen på Fredrikstad rådhus, men dette er en større og mer krevende utstilling.

Det blir en stor åpning for utstillingen fredag 15. april klokken 13.00. Her vil man få innslag fra musikkelevene på Skjeberg Folkehøyskole, og selve åpningen av lokalet vil varaordføreren i Sarpsborg, Tor Minge, stå for.

For ytterligere informasjon: Kontakt hovedlærer ved fagfeltet bilde og kommunikasjon; Elisabeth Rønbeck Myrvang (tlf 69 16 81 04)

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til åpningen fredag 15. april klokken 13.00.

Åpningstider: alle hverdager kl. 13.00-19.00.
lørdag – søndag kl. 10.00-16.00.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu