Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

DINE EGNE UNIKE BILDER PÅ LERRET

Glansbilde er nettbutikken der du kan få hjelp til å forvandle dine fotografier til flotte kunstverk på lerret. Du har sikkert et bilde du gjerne skulle sett oftere enn de gangene du åpner albumet eller posen som er full av bilder. Et bilde av barna, kjæresten, et barnebarn, hunden, ditt ferieparadis eller kanskje du har tatt et kunstnerisk bilde som du vil at andre skal se.
Glansbilde lager unike, digitale bilder både til ditt hjem og din arbeidsplass. Kanksje ditt arbeidssted ønsker store lerretskopier av produkter, ansatte eller kampanjer. Ved hjelp av Glansbilde kan du få ditt bilde forstørret og printet ut og montert på lerret. Vi leverer også forstørrelser på matt og halvblankt fotopapir, i tillegg til kunstpapir i bomull.

SPESIALEFFEKTER
Hvis du ønsker spesielle effekter lagt til bilde, så hjelper vi deg med det også. Kanskje du har et bilde som er kjært, men som har blitt skadet. Vi i Glansbilde kan hjelpe deg med å få bildet i stand igjen, slik at det kan forstørres og reproduseres i ny glans. Du bestemmer selv om du ønsker ditt bilde printet ut på lerret eller fotopapir. Glansbilde har utviklet endel standardstørrelser, men hvis du ønsker andre mål på ditt bilde - så ta kontakt med oss så skal vi gjøre hva vi kan for å hjelpe deg med det.

Et bilde fra Glansbilde er også en flott gaveidé
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu