En utfordring til fotografer over hele verden

Mandag 25. juli 2005 gikk startskuddet for den nye fotokonkurransen i den globale ABB-gruppen. Bli med og vinn pene premier.
Har du fotoapparat og er kreativ utfordrer vi deg til å visualisere ett eller flere av årets tre temaer, som skal illustrere hvordan ABBs brede produktspekter bidrar til:

- Større pålitelighet i kraftnettet
- Økt produktivitet i industrien
- Energisparing

Oppslutningen om fjorårets konkurranse var formidabel. ABB fikk inn fotobidrag fra 750 fotografer over hele verden.

- Også denne gangen håper vi å få inn mange kreative bidrag fordi konkurransen byr på så mange muligheter. ABB har en lang rekke produkter, systemer, løsninger og tjenester som bidrar til å gjøre i strømforsyningen til skoler, sykehus og private hjem mer pålitelig. Vi har også produkter som bidrar til å øke produktiviteten i industrien og som er utviklet for lavest mulig energiforbruk. Det medfører en betydelig miljøgevinst de stedene vi har vår virksomhet og våre produkter, sier Fiona McKerrow, sjef for Creative Services i ABB-gruppen.

Fotokonkurransen er åpen for alle, med unntak av ABB-ansatte som er med på å arrangere konkurransen. Deltakere må også ha fylt 18 år før 1. april 2005. Vinnerbidrag i hver kategori premieres med US$ 500. I tillegg kåres det en hovedvinner i hver kategori som får ytterligere US$ 1000 i premiepenger.

Bidragene kan leveres i både høyde- og breddeformat, i sort-hvitt eller farger. ABB kan ta i mot både digitale bilder og papirkopier, men ikke slides eller negativer. Hver deltaker kan delta i konkurransen med maksimalt ett bilde i hver kategori.

Frist: 12. oktober 2005.

ABB vil bruke vinnerbidragene til å formidle de tre temaene i trykksaker og på selskapets websider. Bildene vil ligge i ABBs globale bildearkiv og selskapet vil ha ubegrenset bruksrett på bildene. Alle bilder blir kreditert fotograf.

Det viktigste kriteriet for juryen er hvor godt bildet illustrerer temaene for konkurransen. Teknisk og estetisk kvalitet blir også tillagt stor vekt. Vinnerne vil bli offentliggjort i oktober og mange av bidragene vil bli publisert på en egen webside for konkurransen.

ABB tilbyr kraft- og automasjonsprodukter, i tillegg til bransjespesifikke produkter, løsninger og tjenester - til energiverk, konsumentindustrien, prosess- og olje/gassindustrien. ABB AS har ca. 1900 ansatte. Den internasjonale ABB-gruppen har 102 000 ansatte i ca. 100 land.
Fang Zhong Lin, Kina -
Fang Zhong Lin, Kina

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu