Canon EF 24-105/4L IS

Canon sin nye vidvinkel zoom er konstruert for høy kvalitet med alle brikke størrelser på alle brennvidder. Dette er Canon`s første L vidvinkel objektivet med innbygget optisk bilde stabilisator. Objektivet er den siste i trilogien f/4 L objektiver. Fra før har vi 17-40/4 og 70-200/4, og vi har nå to serier som dekker forskjellige behov.
EF 24-105/4 vil være leveringsklar sammen med 5D i oktober

Suveren autofokus

Mikro-USM-motoren i EF 24-105mm f/4L IS USM benytter vibrasjoner med ultrasonisk frekvens til å drive autofokusfunksjonen med en unik hastighet og nesten lydløs drift. En kraftig CPU og optimal AF-algoritme bidrar til å øke ytelsen. Et dreiemoment stopper objektivet med høy presisjon i samme øyeblikk som det når korrekt fokuspunkt. Fotografen velger manuell fokusering raskt og når som helst ved å vri på den manuelle fokusringen uten å måtte gå ut av autofokusmodus først.


Optimal optisk kvalitet for alle Canon sine brikker
For å begrense objektivstørrelsen og øke kvaliteten over hele bildeflaten, benyttes et UD-element (glass med ultralav spredning) til å eliminere de sekundære kromatiske avvikene som ellers reduserer skarpheten og gir ujevne farger. Asfæriske linseelementer korrigerer sfæriske avvik og gir superskarpe bilder med høy kontrastgrad. Ved å optimalisere Super Spectra-linsebelegg og linseelementer har Canons ingeniører klart å undertrykke skinn- og skyggedannelser som lett oppstår i digitalkameraer på grunn av reflekser fra bildesensoren. Ved å øke lysabsorpsjonen reduserer belegget reflekser fra linseelementets overflate og gir skarpe, klare bilder med naturlig fargebalanse.

 -

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu