Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Hva skjer på Interfoto etter 1. oktober?

1. oktober 2005 blir Interfoto et knutepunkt for alle som tar og bruker bilder profesjonelt. Om under 2 uker blir vi med andre ord ikke lenger Nikons forlengede distribusjonsarm, men vier oss helt for de profesjonelle brukerne.
I tråd med dette bygger vi nå Norges største showrom proppet med det ypperste fra de ledende merkene av profesjonelt utstyr. Vi vil vise deg løsninger du ikke har sett før og du vil kunne teste ut produkter ingen andre har på lager.

Vår store satsing på de profesjonelle er fundamentert på kompetanse og løsninger basert på medarbeidere som nå kan konsentrere seg helt om kunder - framfor produsent.

Vår Nikon-tradisjon vil selvsagt bety at du fortsatt kan handle Nikon proffutstyr hos oss, men det nye blir at vi nå leverer og lagerfører "alt" annet også.

Det betyr at 17 medarbeidere står klare for å vise deg gode løsninger og riktig verktøy på Høvik. Allerede nå er vi sannsynligvis landets største forhandler av Epson storformatprintere. Apple er i hus sammen med HP, og mange nye leverandører forhandler nå om å bli en del av Interfotos offensiv.

Hasselblad, Profoto og ikke minst Fotoware blir nå fokusert enda sterkere og produktene fra Lexar kommer samtidig frem fra Nikonskyggen.

I disse dager sluttforhandler vi om en serviceavtale med Nikon som etter alt å dømme betyr at Interfoto fortsetter med sin rolle som Nikon verksted. I tillegg vil våre servicemedarbeidere knyttes til andre oppgaver. Dette vil vi komme tilbake til.

Vår kursvirksomhet i vårt velutrustede kursrom vil nå utvides med nye medarbeidere og nye kursopplegg. Et nytt produkt fra oktober av blir Interfoto utleie. Et annet blir "bildebank" for større arkivløsninger samt ferdige WEB løsninger for salg av dine bilder.

I det hele tatt blir Interfoto pr. 01.10.05 et sted å møtes og et sted å holde seg oppdatert.

Vår lidenskap for fotografi betyr at vi fortsetter med Interfoto debutantutstilling på Bølgen&Moi allerede i oktober, og vi er nå også hovedsponspor av utstillingen "Dokument 5" med det påfølgende bokprosjektet til Fotojournalistenes 10 års jubileum.

Våre lokaler står etter planen ferdige 1. oktober, men først i uke 43 regner vi med at alt er klappet og klart både for deg og oss. Uansett er du allerede nå hjertelig velkommen til å presentere dine behov og be om mer informasjon om vårt utvidete produktassortiment.
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu