Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nikon åpner kontor i Norge

(Oslo, fredag 30.9.2005) Nikon etablerer seg i Norge med egen organisasjon og åpner dørene til sitt kontor 1. oktober. Store og raske endringer med sterk konkurranse samt internasjonalisering er bakgrunnen for at Nikon nå åpner eget kontor i Norge. I tillegg ønsker Nikon å gjenerobre sin posisjon som markedsleder innen det digitale speilreflekssegmentet, og øke satsningen på digitale kompaktkameraer.
- Målsettingen er helt klar; vi skal på sikt bli størst i Norge. Nå skal vi jobbe målrettet for å ta markedsandeler fra konkurrentene, sier Bjørn Mangset, Country Manager i Nikon Norge.

Bjørn Mangset er hentet inn for å lede Nikon i Norge. Mangset har bred erfaring fra salg og ledelse, og har de siste årene arbeidet med oppbyggende forretningsområder innen IT distributøren Tech Data og senest i kontorrekvisita produsenten Esselte. Med seg har han fem medarbeidere.

- Vi har fantastiske produkter og et meget sterkt varemerke. Jeg er sikker på at vi med riktig fokus og innsats har en betydelig mulighet for vekst i det norske markedet. Strategien er å øke innsatsen på salg- og markedsføring samt og styrke support funksjonen ved hjelp av et profesjonelt kundesenter.

- Med Nikon og COOLPIX produktene dekker vi alle markedssegmenter samtidig som vi ønsker å tilby kompetanse og synlighet til våre kunder. COOLPIX WI-FI er et gjennombrudd for trådløs overføring av bilder og med disse nyhetene er Nikon en av de viktigste aktørene med de meste innovative kameraene. Nå har vi i samarbeid med våre kunder en unik posisjon til å øke markedsandelene, avslutter Mangset.

I Europa har Nikon cirka 40 prosent markedsandel i det digitale speilreflekssegmentet. Første mål er å bli like store i Norge.

Nikon Norge er et datterselskap av Nikon Nordic AB, og vil ha kontorer på IT-Fornebu utenfor Oslo.

For mer informasjon, kontakt:

Bjørn Mangset, Country Manager i Nikon Norge
Telefon: 67 82 74 01 / 99 11 39 00
Epost: mangset@nikon.no
www.nikon.no

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu