Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Beginning to see the light?

Første workshop med Bjørn Opsahl ble rask utsolgt og en suksess, derfor arrangerer vi raskt en ny ! Meld deg på før det blir fullt hus...
Den frittalende mote- og rockefotografen sparker i gang workshop etter stor etterspørsel.

Bjørn viser arbeider på morgenen, og snakker rundt disse. Vi beveger oss innenfor tematikk som evnen til å inspirere seg selv uten påvirkning, foredling av personlig teknikk, besittelse av stayer-evne og viktigheten av konstant workflow. Som han sier selv "use it or lose it".Før vi har fått gnidd søvnen ut av øynene, har vi sannsynligvis fått noen solide spark bak.

Deretter portvins-luncher vi på Opsahl-maner og setter igang å jobbe med lyssettinger og modell. Fra de helt enkle grep med 1 lyskilde, helt opp til en total rigg på 9 lamper. Bjørn og hans assistenter veileder hele veien, mens vi selv tar bildene, som vi tar med oss hjem etter endt dag.
Her er det muligheter for å lære u-norske grep på vårt eget fag, og iaktta en ganske annerledes og energisk fotograf i arbeid.

Bjørn er kjent for sin evne til å fotografere jenter vakrere enn de fleste og rockemusikere mer ærlig og brutalt enn vi noenganger ønsker å se de.

Litt om Bjørn:
Han deltar i flere sesonger Top Model på TV3 og kommer på workshop rett fra opptakene til 9 episoder Miss Universe for TV2. Neste vår kommer den store portrett-boka "SHOT" på Artemis Forlag. Våren 2005 var han hovedutstiller på Henie-Onstad Kunst-Senter med utstillingen "Deadscapes" fra utallige bilturer verden over, med bare kamera, vin og bil som selskap.
Han jobber med skuespiller Ane Dahl Torp på et prosjekt som skal vare minst 7 år før publisering. I tillegg deler han sin tid mellom å jobbe for magasiner som Elle og Red, lage musikk-videoer for artister som Surferosa, Maria Mena og D'Sound og spille bass i det hardt-slående industry-bandet "Circle Of Chaos".

Med andre ord en mann med altfor lite tid, som nå stiller opp for å lage en minneverdig og rocka workshop.
 Bjørn Opsahl  -
Bjørn Opsahl
 Bjørn Opsahl -
Bjørn Opsahl

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu