Trondheimsfotografen Karoline Hjorth vant årets Deloitte-awards i London

Den 25 år gamle fotostudenten Karoline Hjorth stakk av med førsteprisen under årets utdeling ved National Portrait Museum i London. Bildet var av hennes trøtte lillesøster kl. 07.55 om morgenen.
Bildet av hennes 18 år gamle lillesøster, trøtt som en strømpe, tatt tidlig om morgenen i London i fjor, var en klar vinner blant de over 6000 bildene som ble sendt inn.

Med bildet 07.55 vant fotostudenten Karoline Hjorth årets Deloitte Award ved National Portrait Gallery i London. Det er en pris som går til det beste portrettet tatt av en fotograf under 25 år, og er en forholdsvis ny pris som allerede er blitt en av de mest populære i sin kategori.

Over 6000 bilder ble sendt inn i år, men bare 60 kom gjennom nåløyet. Hjorth`s 07.55 var tidlig en favoritt blant dommerne, et favorittstempel som holdt helt fram til mål. Bildet av Hjorth`s yngre søster er en del av serien "In Your Face", et prosjekt Hjorth gjennomførte som en del av studiene sine i vår. Det er en serie bilder av hennes familie og nærmeste venner, og viser disse i en veldig tidlig og trøtt fase om morgenen, og en våken og oppegående fase senere på dagen.

Mer om både fotografen og utstillingen kan du finne her http://www.npg.org.uk/live/schweppes.asp#anchor1848844

og her

http://ana-kata.no/animator/karoline/0755/0755.html
Karoline Hjorth/07.55 -
Karoline Hjorth/07.55

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu