Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Hva gjør vi med våre minner? Blir de bare borte?

Digimax lanserer sin tjeneste i Norge, den første i sitt slag! Formålet er å sikre alle papirbilder, lysbilder og negativer som ligger i skuffer og skap, eller fotoalbum, før de blir ødelagte.
Alle bilder ødelegges med tiden. De falmer og fargene forsvinner, papiret blir sprøtt og danner sprekker. Foruten dette kan bildene bli utsatt for vann, fukt og brannskader. Eller den kan rett og slett bli borte. Bilder fra 70-90-tallet vil raskere ødelegges, fordi disse ble trykket på dårlig papirkvalitet og med lite holdbare farger. Lysbilder blir ofte utsatt for sopp og fukt mellom glassene, samt at de over tid blir blanke. Dette kan man lett unngå ved å bruke dagens teknologi, digitalisering, som gir oss muligheten til å sikre våre minner for fremtiden. Det åpner samtidig for nye muligheter som å dele bildene med familie og venner over internett, se bildene på TV, lage nye spennende produkter og gaver m.m.
Vi tilbyr digitalisering av alle typer foto og formater! Våre tjenester omfatter også fargegjenoppretting, bilderekonstruksjon og bildemanipulering. Har du gamle bilder som er blitt brune eller røde, er ødelagte av sprekker og riper, så kan de repareres og settes tilbake til original stand.

I dag, går flere og flere over til å bruke digitalkamera, men hva skjer med de gamle bildene som ligger hjemme? La Digimax hjelpe deg!
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu