Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Elkjøp lanserer fototjeneste: Blir totalleverandør på foto

Prisen for fremkalling starter på 50 øre per bilde. Brukerne kan enkelt og raskt laste opp sine egne bilder, og hente bildene hos nærmeste Elkjøp varehus eller få de ferdige bildene sendt hjem i posten.
– Salget av digitalkameraer er sterkt økende og ca 45 prosent av norske husstander er i dag tilknyttet bredbånd*. Dette åpner for nye muligheter for fremkalling av bilder og Elkjøps ambisjon med denne nye tjenesten er å tilby markedets rimeligste og mest brukervennlige fremkallingstjeneste, sier salgsdirektør i Elkjøp, Atle Lillehagen.

Som en del av tjenesten gir Elkjøp kundene mulighet til å bestille ulike fotogaver, hvor kundens egne bilder kan trykkes på gaveartikler slik som t-skjorter, musematter og kopper.

Brukervennlig og rimelig
I tillegg til valgmuligheter i forhold til levering og henting av bilder, har Elkjøp lagt vekt på at nettsiden skal være svært brukervennlig og tilby rask opplastning av bilder. I tillegg skal det være rimelig å fremkalle kun ett bilde, noe som tidligere har kostet uforholdsmessig mye. For kunder som henter i Elkjøps varehus koster fremkalling kun 50 øre per bilde i 10x15 cm.

– Norske forbrukere tar i dag flere bilder enn noen gang tidligere, men en stor del av disse bildene blir aldri fremkalt. Med rask opplasting av bilder på nettet, samt mulighet til å fremkalle og forstørre bilder til en lav pris, uansett antall, tror vi at flere vil fremkalle sine favorittbilder, sier Lillehagen.

Totalleverandør
Elkjøp har de siste årene satset tungt på fotomarkedet og tilbyr i dag et bredt utvalg digitale kameraer og andre fotoprodukter. Med den nye fototjenesten blir Elkjøp en totalleverandør innen foto.

– Som Norges største forhandler av forbrukerelektronikk har Elkjøp viktige stordriftsfordeler. Dette gjør det mulig for oss å tilby kvalitetsprodukter til svært lave priser. Den samme tankegangen ligger bak lanseringen av fototjenesten – høy kvalitet og lav pris, sier Atle Lillehagen.

Gå inn på www.elkjop.no og trykk på fotofremkalling for ytterligere informasjon om tjenesten. Tjenesten er operativ fra lørdag 7.januar.

For ytterligere informasjon, kontakt:
- Atle Lillehagen, Salgsdirektør Forbrukerelektronikk i Elkjøp Nordic, tlf. +47 67 91 69 66, mobil +47 90 10 64 00
- Christian Brekke, Kommunikasjonskonsulent i Elkjøp Nordic, tlf. +47 67 92 65 06, mobil +47 95 29 36 60
 Christian Brekke - bildetekst: Atle Lillehagen hos Elkjøp
bildetekst: Atle Lillehagen hos Elkjøp
Christian Brekke
 Christian Brekke - bildetekst: Fotohylle Elkjøp
bildetekst: Fotohylle Elkjøp
Christian Brekke
 Christian Brekke - bildetekst: Atle Lillehagen hos Elkjøp
bildetekst: Atle Lillehagen hos Elkjøp
Christian Brekke

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu