Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

FameFotografene AS åpner 5 nye studio i Oslo området!

FameFotografene har i løpet de siste 3 årene utviklet ett konsept som tilbyr portretter som gir kundene annerledes, levende og personlige bilder. All staffasje i studioene er fjernet, slik at menneskene kommer i fokus. Dette stiller høye krav til fotografene, da kreativitet og kommunikasjon blir det viktigste verktøyet.
FameFotografene fotografene fotograferte 16 000 familier, fordelt på 11 egen eide studioer i Norges største byer i 2005.
Nå utvider FameFotografene med 5 nye studioer på Østlandet. Det skal startes studio i Ski, Oslo Sentrum, Lillestrøm, Asker/Bærum og Drammen. Dette er mulig fordi FameFotografene har satset på sentral og effektiv drift og ikke minst fordi FameFotografene har en stab på over 120 meget motiverte og dyktige medarbeidere som sammen er med på å utvikle konseptet videre.
-De nye studioene blir en blanding av franchise og filial etableringer, sier Torgrim Melhus som er direktør i FameFotografene. -Vi velger å starte noen av de nye studioene som franchise studio fordi vi har en meget godt sentral produksjonsavdeling og ett egetutviklet intranettbasert varebestillingssystem som har kapasitet til å produsere ett betydelig større antall bilder en det vi utnytter i dag. Med denne type etablering kan vi utvide konseptet raskere en med bare filialstudioer.

FameFotografene vil i løpet av 2006 ha over 16 fotostudio over hele landet. Sammen med administrasjon og sentral produksjon i Trondheim vil staben telle nærmere 170 medarbeidere. Dette gjør oss til en av Norges største fotobedrifter.

Ønsker du ytterlig informasjon, kan du ta kontakt med:
Sigurd Krkeling, Distriktsjef Østlandet
e-post:sigurd.krekling@fame.no TLF: 91318483
eller
Torgrim Melhuus, Direktør
e-post: torgrim.melhuus@fame.no
Bryllup -
Bryllup
Studio i Bygdøy Alle -
Studio i Bygdøy Alle
Direktør Torgrim Melhuus -
Direktør Torgrim Melhuus
Interieør Studio Bygdøy Alle -
Interieør Studio Bygdøy Alle
Portrett -
Portrett

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu