Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

PELICASE: God tilgjengelighet og service fra eksklusiv norsk Peli-importør!

Dacon AS har i over 20 år representert kvalitetsprodusenten Peli Products (i USA Pelican Products) i Norge, og fikk i 2005 eksklusivt ansvar for Norge - dvs også for fotobransjen. Fordelene for norske forhandlere og forbrukerene er bl.a. stort lagerhold av alle modeller, rask levering og god service!
De fleste kjenner PELICASE-serien, som er kjent som verdens mest robuste og pålitelige utstyrskofferter. Utstyrskassene er produsert i et unikt plastmateriale med doble vegger og en sammensetning som gjør at kassene er komplett uknuselige og virker støtdempende på innholdet. PELICASE er også vanntette og lufttette, med automatisk trykkutjevningsventil, og leveres med skuminnlegg for egen tilpasning. Polstrede skillevegger og fotolommer for lokk er eksempler på tilgjengelig tilleggsutstyr.

I 2005 besluttet Peli Products å satse på én eksklusiv representant for Norge, med det ansvar og fordeler dette har overfor kundene.

Dacon AS holder et omfattende lager av alle modeller og prioriterer rask levering og god service. Alle Peli-produkter leveres med livstidsgaranti, som også håndteres av Dacon. Dacon betjener et stort forhandlernettverk over hele landet, men er også behjelpelige overfor sluttbrukere, først og fremst via hjemmesiden www.dacon.no.

PELICASE produseres i over 30 modeller, og stadig nye kommer! I januar 2006 er den nye PELICASE 1430 kommet til lager - første PELICASE med toppåpning og håndtak i lokket!
Pelicase på fotoreise i Botswana -
Pelicase på fotoreise i Botswana
Pelicase finnes i en rekke størrelser og modeller -
Pelicase finnes i en rekke størrelser og modeller

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu