Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

FotoWare Cameleon - Nye arkivløsninger for bedriftsmarkedet!

FotoWare viser vei i markedet for håndtering av digitale bilder etter mer enn 12 års historie innen programvareutvikling.
I godt over et tiår har FotoWare levert løsninger til spesielt krevende kunder i avis- og publiseringsindustrien med tusenvis, og til og med millioner av bilder. Vi kjenner betydningen av å kunne bruke ressursene på kreativt og produktivt arbeid, og samtidig fokusere mindre på oppgaver knyttet til lagring og gjenfinning av bildemateriale. Selv om de fleste virksomheter aldri vil ha behov for å forholde seg til slike bildemengder, er behovet for gode systemer for å organisere visuell informasjon stadig økende i de fleste bransjer.

Dagens lansering av produktfamilen Cameleon er et uttrykk for FotoWare’s evne til å tilby markedstilpassede løsninger basert på unike erfaringer og kunnskaper om disse problemstillingene.

“I løpet av de siste årene har vi sett en eksplosiv vekst i bruk av digitale fotografier både i offentlig virksomhet og i alle segmenter av næringslivet. Digitale bilder er ikke lenger et privilegium forbeholdt profesjonelle fotografer, men et viktig kommunikasjonsverktøy blant alle profesjoner som har informasjons- og kommunikasjonsbehov, enten dette er på Internett, i kataloger eller andre former for dokumentasjon”, sier Ole Christian Frenning, grunnlegger og direktør i FotoWare a.s.

“Utfordringen er ofte å finne frem til det riktige bildet når du trenger det. Basert på våre erfaringer med profesjonelle brukere, har vi utviklet en serie brukervennlige og skalerbare løsninger for næringslivet og offentlig virksomhet. Målet vårt er å bidra til å redusere arbeidsmengden og øke produktiviteten uten å foreta store endringer i det eksisterende arbeidsmiljøet – å opptre som en kameleon”, fortsetter Frenning.

FotoWare Cameleon er kombinasjoner av noen av våre eksisterende løsningsmoduler, men med sterkere integrasjon som forenkler bruk og administrasjon. Vi tilbyr løsningene på ulike nivåer avhengig av kundenes behov: Cameleon Standard, Cameleon Professional eller Cameleon Web. Disse nivåene er tilpasset de ulike kravene til løsninger som stilles i ulike virksomheter – med eller uten støtte for en fleksibel web-løsning. Det er alltid mulig å utvide kapasiteten eller funksjonaliteten til en FotoWare Cameleon-løsning, uansett hvilket nivå som er utgangspunktet.

Brukergrensesnittet i FotoWare Cameleon håndteres av FotoStation Pro, som vi har solgt mer enn 2,7 millioner lisenser av på verdensbasis. FotoStation Pro er i dag tilgjengelig på 15 ulike språk, noe som gjør produktet ideelt for virksomheter som arbeider internasjonalt.

Besøk www.fotoware.com for mer informasjon om FotoWare Cameleon.
 -
 -

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu