Ei grind i Sauda i Ryfylke.
Utstyr
  • YashicaMAt 124G
  • 80mm f3,5
  • Blender-
  • FilmtypeKodak T-MAX 100
  • Nei
  • AnnetGult kontrastfilter.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger194
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_75658} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Sivert A.

Synes steingjerdets venstre del ble for gjengrodd. Mulig en annen lysmåling ville ha forhindret dette, pluss tegnet fjellet i bakgrunnen litt bedre. Virker litt vel utbrent for min smak.

Lykke til neste gang! =)

Mvh Sivert Almvik
Eirik H.

Kva meiner du eigentleg med utbrent? Dette biletet er då ikkje utbrent. Eg kan ikkje fatte og begripe kva du meiner med dette. Her er det masse detaljar og teikning i snøen. At den er kvit eller lys er jo ei heilt anna sak. Snø er jo kvit/lys!

Fjellet i bakgrunnen er litt uklart pga. tåke. Det var litt av grunnen til at eg stoppa opp ved dette motivet.

Skuggepartia i gjerdet er til dels gjengrodd, men det var eit bevisst val. Eg ville ha eit noko grafisk preg, og dermed høg kontrast.
Hans Petter G.

Jeg synes det ser ut som om det er en god fordeling i lys og skyggepartier her - det er vel heller motivets store kontrastomfang enn lysmålingen som eventuelt er problemet.

Det er mye lyse partier i bildet - jeg synes ikke det gjør noe. Jeg ser du har lagt på (?) litt vingettering - det fungerer ganske bra og kunne vært økt noe og kanskje dradd litt lengre ned på sidene for å gi motivet en avgrensning.
Eirik H.

HPG: Du har rett i kontrastomfanget, og eg valde teikning i snøen framfor detaljar i skuggene. Du har eit godt poeng ang. vignetteringa. Den er lagt til i etterbehandlinga for å presse saman biletet. Eg skal prøve å dra det noko lenger ned. Det vil kanskje auke spenninga mellom himmelen og dei lyse fjella. Takk for tipset!
Tore U.

Flott motiv og god komposisjon, men slutter meg til at det er litt for gjengrodd ved steinene.

mvh
Tore
Avsluttet .

Du kan jo bare se på profilen min, deretter klikke hjemmesidelinken for og se hvem jeg er vet du , eller blir det for vanskelig ?
Eirik H.

Ikkje vanskeleg, det var jo difor eg visste at du ikkje la biletet ut under eige namn. Du legg framleis ikkje bilda ut under ditt eige namn så lenge brukaren din heiter ''Morro Aldo''. Det skal ikkje være nødvendig å gå til heimesida di for å finne ut kven du er.
Bjørn H.

Hei Eirik ...

Liker dette godt ....

Toneforløpet er fint ...er nok i noen grad enig at det kunne vært noe mer detaljer i de mørke partiene på steinene ... men det blir veldig pirkete ....

Liker det grafiske lyse preget ...

God dag ..

Bjørn ;¤
Hans Olav S.

Kanskje litt mørkt i de mørke partiene. Bra kontrast i allefall.
Men det er ikke noe utbrent i bildet ditt. Det er ofte litt dumt når folk bruker ord og utrykk de ikke forstår, når de skal kommentere bilder. Men himmelen er noe blass/lys i allefall.
Jeg liker komposisjonen, og toneforløpet og svart/hvitt presentasjonen gjør at jeg får assosiasjoner til krigssonene i Afghanistan eller Irak. Det lyse kan jo være sanddyner og ørken :)



MVH
Hans Olav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu