Solvåååååååår
Sovår har tidligere drevet forskning på flodheststammen i Norge, og ble i sin tid godt kjent med flodhestungen Willfred (bildet). I disse dager raser Willfred rundt på en motorsykkel han slettes ikke har kontroll over... Han savner Solvår og er på vei mot Stavanger, følger nok de rosa merkene som Odd E har merket veien til Stavanger med. Jeg knipset Willfred i det han for forbi Bergen i en rasende fart, det var ikke mulig å få ham skarpere, det ble forsøk på panorering dette. Hele veien brølte han Solvåååååår, ingen tvil om hvor han skulle. Stakkars liten, kanskje han er kommet bort fra moren nå igjen og er alene... ta godt imot ham Solvår:-)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger226
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_538964} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Solvår B.

Hehe - Jeg blir helt rørt. Tenk at Willfred husker meg. :))) Han har vokst, ser jeg. Kjører motorsykkel. I den farten han har her, må han være rett rundt hjørnet, hvis han da ikke er stoppet av onkel pol´ti.
Kommer han inn på fergene? De er ganske strenge med dyr der. Hvis han skal kjøre fergefritt fra Bergen til Stavanger, blir det en laaaaang tur.
Du er god som klarte å fange ham, Tove. Herlige blåtoner. Jeg ser helt tydelig at det er meg han roper på. Jeg vurderer om jeg skal få en god porsjon selvtillit - ikke alle som er så populære i flodhestkretser. hehe
Ha en flott sommerdag, og gi beskjed hvis han kommer tilbake til Bergen. Ække så lett å finne veien for en flodhest. Jeg vet ikke hvor flink Odd E. har vært med den rosa merkingen.
: ) Solvår
Eli S.

Bare herlig dette, Tove. :)) Herlige blåtoner og som Solvår ser jeg at han gauler etter henne.
Godt observert. Bra du hadde kamera i skuddhold da Wilfred durte forbi. Håper han finner frem. Har hørt at veien mellom Bergen og Stavanger er laaaang og kronglete.
:) Eli
Elisabeth M.

Hehehe - litt av en historie!
Herlige blåtoner og effekt i bilde ditt:))
mvh/Elisabeth
Avsluttet .

Herlig bilde med fine blå fargetoner, godt gjort å få tatt det bildet i farten. En flott positur på Wilfred hvor han roper på Solvår, setter en ekstra piff på det hele :)

Mvh Tom Egil
Jan Inge K.

Hehe, selv om jeg ikke er oppdatert på den bakenforliggende historien her så finner jeg både bildet og teksten fornøyelig.. Artig at noen ordner med et smil i en regntung hverdag..:-)
Hans-Jørgen H.

Miraklenes tid er ikke forbi!!!
Nå har jeg sett det au....
Willfred på motorsykkel.
Han skal nok hjelpe hu Solvår med mer forskning på hypofysestilkfronten....Hu Solvår er ennå ikke helt i mål med forskningsrapporten sin...
Men kommer Willfred i mål???
Gir meg ende over til tøfft actionsbilde Tove.
Håper han ikke kommer til stengt dør....hørt rykte om at Solvår har gjort Finnmarking av seg.
Huttetu...han vil vel raser hele kåken av sinne om hu ikke er hjemmme...
For et drama.
Tyrin.
Inger Anne Maritsdotter V.

En god latter forlenger livet, sies det, og nå forlenget Tyrin mitt, med sin herlige kommentar;))

Har sett på dette bildet noen ganger, og noen av de andre i denne serien++
Eg har nok ikke fulgt helt med i timen, for den bakenforliggende historien har gått meg hus forbi; men uansett så er det en herlig historie du deler med oss, fin humor, både i bilde&tekst.

Når det er sagt, kan eg like gjerne se dette som et spennende abstrakt uttrykk, og eg liker fargetonene og etterbehandlingen; ser det for meg i stoooort format på en vegg "somewhere".....muligens(sikkert) i en serie....wow, da kommer det enda mer til sin rett.....mens vi her på dotten får muligheten til i tillegg å oppleve den humoristiske historien bakom bildet........hmmm.......tenker umiddelbart at det hadde passa perfekt til en bok.......i "fantasy" sjangeren/genren....(?)....

....litt småfunderinger fra meg dette........

Ha en fortsatt fin sommerdag!

Mvh Inger Anne
Liv F. D.

Kjempenydelig bilde i vakre blåtoner og flott lys - av Willfred som farer over landet i ei bankende fart :)) på intens jakt etter Solvår. Herlig historie, og nydelig laget Tove. Får håpe at Odd E. ikke har brukt for lyserosa merkinger da. Kan være vanskelig å oppdage i mørket. Men kjenner jeg Willfred rett så er han allerede fremme i Stavenger, fordi han stakk innom Elkjøp og kjøpte seg en TomTom. Mye lettere å forholde seg til den da sa han - Der er det ei hyggelig dame som på syngende sunnmørsdialekt sier ifra såfort han havner uttafor allfarvei; SNU SÅ SNARRRT DET ER MULIG, TA EN U-sving :))

Hehe, kjempestilig fra deg Tove.
Liker!

mvh
Liv ")

Willy K.

Tøft og annerledes :-) Liker dette og slenger meg på Jan Inges kommentar. Takk for smilet :-)
Dirk R.

det er morsomt :-)) veldig kreativt laget.
hilsen dirk
Avsluttet .

SISTE. SISTE. SISTE.

Er observert sørover på riksvei 44, passerte Bryne som et olja blått lyn ca. kl. 16.39,0 idag.

Aldri sett makan til frekkis på veien, tror det gikk i 240 når han kjørte forbi meg på vei hjem fra stranden. Kona ble reint bekymra over ka dette var for noe og jeg sa jeg jo ikke visste.

Tenker nok at den er i Kristiansand nå. Galningen, motorsykkellappen må Willfred fått i posten.

Bra du fikk et bilde når den for forbi deg Tove. Men om jeg ikke tar mye feil vil han havne i syden før kvelden blir mørk.
Stakkars flodhest.

mvh arild
Bent S.

Tøft bilde og god laget.

vh
Bent
Tove H.

Hoho, så bra at Wilfred ble tatt vel imot av dere da :-)
Tusen takk for fine kommentarer og latter, jeg har moret meg veldig mens jeg leste dem!
Kan du Solvår være i Finnmark ennå, stakkars Wilfred da!
Han kjører nok til han møter Solvårs åpne armer og gjenforeningstårene kan trille... stakkars liten.
Etter din siste observasjon, Arild, kan han være i syden før klokka slår tolv... og så bærer det vel jorda rundt med stopp Finnmark. Barnebillett på båt har han råd til der det trengs. I Finnmark får du Solvår garantert tilbud om å sitte på i sidevognen hjem til Stavanger, det blir morsom tur hjem. Spennende ferietider!

Ha en fin morgendag, og hold utkikk etter Wilfred!

Tove
Solvår B.

Jeg er hjemme i Stavanger og har sett etter Wilfred i hele dag, men ifølge Arild har han altså kjørt forbi. Jeg var litt skeptisk til den rosa merkingen til Odd. :)))
Det er i grunnen greit å slippe en tur i sidevogn. Jeg synes flyturen fra Vadsø med diverse mellomlandinger var anstrengende nok.

Jeg skal holde utkikk i morgen også. Kanskje han snur i natt.
: ) Solvår
Tove H.

Åååå, det var godt å høre, Solvår... både at du er hel tilbake og at du holder utkikk. Har Willfred bestemt seg for noe, er han ustoppelig, vet du. Håper han snur, ikke lett å være liten flodhest alene i verden på ustyrlig motorsykkel... 8-)

Tove
Line H.

Hipp ( o ) Hurra for underholdningen : )
Herlig.

Line
Odd E. k.

Fyttirakkrn Tove, dette vil ikke ende godt...Du må da ikke stere opp Solvår til å gi seg til kjenne ute på den blomsterfylte verandaen, på utkikk etter Willfred. Alt det hun har kostet på av blomster og mandelpotet vil her bli spist med god apetitt. Det verste er at han er ustoppelig, så har Solvår gode naboer, så er det ikke sikkert hun har det etter et besøk av Willfred. Drivdalsgubben har kjørt denne motorsykkelen mange ganger, så sykkelen kjenner vegen til Solvår ut og inn. Makalaust dette Tove, håper ikke Willfred er like urokkelig på mandelpotet som mor Flodhest. Har hørt hun dyrker mandelpotet også i sykkelboden, så her vil det bli spetakkel..Tror jeg reiser til fjells jeg...

Ha en fin helg da, og flytt på skiltene om du kan...

Mvh

Odd E.
Marit O.

Herlig herlig,underholdene og morsomt bådde bilde og historie Tove :)
Så for vi håpe Solvår tar han godt imott,han ser desperat ut stakkars Wilfred!
Bare han ikke har stoppet i Kristiansand p.g.a at Odd har merket feil :)

Ønsker deg en flott og kreativ helg Tove!

Mvh

Marit
Tone A.

Eit herleg humorbilde med ein flott tekst. Ikkje rart at flodhesten brøler så høgt pga at Solvår jo er i Finnmark.At han ikkje kan kjøra motorsykkel ser ein jo slik som han står på den. Her er det mest rart at sykkelen ikkje tippar så baktung som den er.
Nydelege blåtonar og flott fargespel i bakgrunnen kor Wilfred sitt gap kjem fram mot det lystona feltet. Nå må jo Solvår koma seg heim i ein fei!
:) Tone
Tove H.

Tusen takk for flere kommentarer!
Lise: Hipp(o) for kommentar :-)

Odd E: Willfred kjører etter rosa merker, ikke skilt... så føl deg ikke for trygg om det har lekket ut rosa maling fra spannet du brukte sist. Takk for spreke opplysninger, her var mye jeg ikke visste:-)

Marit: Odd har nok ikke merket feil, gikk jo med GPS, men det spørs om det kan ha dryppet rosa maling etter ham på hjemveien, da er det han som får besøk.. Solvår er kommet hjem, men ikke sett et eneste flodhestbilde fra henne... merkelig!

Tone Aa: Fin beskrivelse av både bildet og Willfreds kjøreegenskaper... stakkars dyr om han ikke snart finner Solvår, sikkert kjempesulten også....

Takk for at dere ga tilbakemeldinger til flodhestbildet, håper virkelig at denne historien ender bra.

Tove

Solvår B.

SUKKKKKKKK SUKKKKK!!!!
Odd E. fyker til fjells med rosa maling både her og der. Og halve dotten regner med at jeg skal ta meg av Willfred (Har du dåpsattesten? 1 eller 2 l-er? Wil(l)fred?)
Jeg kikker og kikker, og finner ingen flodhest. Er blitt så frustrert at jeg kommer til å legge ut på en tur til ukjent sted i morgen. Håper dere løser problemet til jeg etterhvert tør å tusle meg hjem.
Hadde jeg visst hva det ville innbære å forske på den norske flodheststammen, så hadde jeg antakelig heller valgt å samle på frimerker, eller knappenåler, eller forsket på hvor lenge et fjell har stått stille, eller.... :))))
Akk og sukk fra EKS-forskeren.
Geir K.

Takk for en god latter. :)

Mvh Geir
Tove H.

Solvår, på dåpsattesten står det Willfred - ser jeg har slurvet et par steder... 2l-er skal bli.
Ikke hørt fra Willfred på lenge, er bekymret, han har det med å rote seg bort i ting. Det er deg han savner, så han leter nok til han finner deg:-)
Hjertelig takk, Solvår og Geir!

Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu