Oldemor i enkelandsbyen
Rose.Et vakkert navn, på en gammel kvinne. Hun skulle nytt fruktene av et langt liv med slit. I stedet kjemper hun mot sulten. Mot utslettelse av yngre generasjoner.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger458
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_31109} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Praktfullt bilde, topp komposisjon og beskjæring. Fint uttrykk. Ikke overraskende, kanskje, med din erfaring! Jeg likte bildet ditt, det hadde mange historier i seg.
Olav
Trine Ø.

Flott farge, kontrast, beskjæring og lys! Liker dette veldig godt.
TrinePine
Toini B.

Kjempeportrett!!Komposisjoen er egentlig fin, men tror nesten at bildet kunne tålt en enda strammere beskjæring, men er ikke sikker.Uansett, et bilde som får meg til å tenke og det er bra! Nå kom det jo også med en historie som sikkert hjelper til, slik at jeg nå sitter igjen med en litt trist følelse.

mvh

toini:-)
Lars L.

Sitter igjen med en underlig følelse av at det mangler noe, eller kanskje at det er for mye i bildet som tar oppmerksomheten. En ganske skarpt gjengitt skulder som ikke tilfører bildet noe. Kanskje er det den relativt store dybdeskarpheten som gjør at mange elementer får oppmerksomhet. Jeg tor liten dybdeskarphet ville gjort seg her. Kunn øynene virkelig skarpe slik at du ''suger'' til seg oppmerksomheten. Her er det for mange elementer som sloss om den, selv om bildet på mange måter har gode kvaliteter ellers. Fint lys på mange måter, men kanskje litt mørkt i de viktigste områdene - øynene.
Stig S.

Nesten smertefullt tett på, flott bilde, og som Olav sier; det forteller en historie. Du har en fin tekst til, men jeg skulle nesten ønske bildet kunne få fortelle denne selv.

--ss--
Kent O.

Otroligt bra porträtt. Mycket bra beskärning. Den gamla kvinnans ansikte väcker många tankar och det känns nästan som hennes uttryck berättar en historia i sig själv.

Kent
leif b.

NYDELIG,NYDELIG...leif
Avsluttet .

Flott og enkelt. Et ansikt som forteller mange historier.
Roy S.

Kraftfullt og flott portrett. Meget bra dette.
Nils B.

Flott og bra portrett. Nydelige kontraster.
mvh Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu