Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_306509} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
det er rimelig forkastelig å ikke påkoste seg en ensfaget bakgrunnsflate når du først er i gang. det er jo ikke akkurat slik at motivet stikker av. hvit tallerken på svart flate for eksempel. alternativt bevege deg nærmere og kun bruke tallerken som bakgrunn. laminat - parkettgulvet er det ingen som har interesse av å se.
Fredrik H.
Hei
Dette er bardisken til restauranten, og mitt første forsøk på matfoto. Burde ha tenkt mer på bakgrunnen, men jeg valgte å fokusere 100% på maten i første omgang, og heller la bakgrunnen bli som den ble. Du har selvfølgelig helt rett
Takk for kritikken!
Fredrik
Linda M.
Hei!
Syntes versjon 2 med tettare utsnitt fungerte mykje betre! Versjon 1 blei for meg litt midt i mellom. Når ein likevel er så langt ifrå ville eg nok hatt tatt med heile tallerken. Men som sagt, syntes versjon 2 fungerte mykje betre. Då vart maten meir i fokus, og maten vart presentert på ein delikat måte. Ville kanskje ha hatt det ørlite grann mørkare.
Ha ein fin kveld!
Linda
L K.
Fryktelig kutting av tallerkenen.
- lakris
Avsluttet .
Enig i kritikken foran. Jeg ville også forandret litt på lyssettingen - Nå ser det nesten ut som om du ikke har noe lyssetting, jeg ville tilføyd noen høylys på den fine maten.
Hilsen JFR
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Dette er bardisken til restauranten, og mitt første forsøk på matfoto. Burde ha tenkt mer på bakgrunnen, men jeg valgte å fokusere 100% på maten i første omgang, og heller la bakgrunnen bli som den ble. Du har selvfølgelig helt rett
Takk for kritikken!
Fredrik
Syntes versjon 2 med tettare utsnitt fungerte mykje betre! Versjon 1 blei for meg litt midt i mellom. Når ein likevel er så langt ifrå ville eg nok hatt tatt med heile tallerken. Men som sagt, syntes versjon 2 fungerte mykje betre. Då vart maten meir i fokus, og maten vart presentert på ein delikat måte. Ville kanskje ha hatt det ørlite grann mørkare.
Ha ein fin kveld!
Linda
- lakris
Hilsen JFR