Utsikt mot fyrtårnet på Dyrhòlaey.
Fyrtårnet på Dyrhòlaey ligger på Islands Sydligste Punkt. Det er bygget på en høyde, som ligger 120 meter over havet. Det er nydelig utsikt over et fantastisk landskap.
Synes bildet er komponert på en fin måte, og er fornøyd selv.
Utstyr
  • Nikon D50.
  • Nikkor.
  • Blender-
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger207
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288803} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Orhan M.

Utrolig fin utsikt!! Fin dybde og fantastisk landskap.

mvh OM.
Svein E.

Bra valg av format på bildet!

Horisonten heller litt til venstre.
Har du mulighet til å rette den opp?

SvE

Dan S.

litt av en utsikt..skjønner at Island må skrives opp på ønskeliste over reisemål:) horisonten er nevnt,ellers et godt bilde.mvh Dan Sandmoen
Roar G.

Lekkert landskapsbilde! Flott komp og fin dybde:)
Ivan H.

Hei,

Hærlig landskap dette.
Litt for mye oppskarpet for min del.
Særlig i forgrunnen.

Hilsen
Ivan Holmedal
Frode F.

Wow!

Hvilken utsikt.

Herlige linjer og utrolig dybde du har fått fram her. Godt lys og mange gode detaljer. Kanskje litt høyretungt, men jeg tror ikke det gjør så mye. Nydelig.

FF
Guttorm N.

Hei,
har selv vært på stedet ved flere anledninger.Her synes jeg du har fått god utnyttelse av bildeflaten.Bra komponert.Dette er jo et spennende sted for fotografer.
Avsluttet .

Du snakker om landskapsbilde!! for et drømmemotiv!! Det var jo fabelaktig komponert, du har fått med veldig mange fine detaljer. Du viser også fra det skarpe i forgrunnen til det meir duse i bakgrunnen og kontrastane var virkelig bra. Nydelig fargetoner som går over i kvarandre, spesielt ser ein dette på flatsletta til høgre. Litt støy på himmel, men det er for pirk å regne:) Joda, dette falt virkelig i smak!! mvh Mari
Avsluttet .

Hei, Jan-Torstein.

Fantastisk utsikt med meget god dybdeskarphet.

Rene prospektkortet vil jeg si.
Dette selger.

Hilsen Eivind.
Jan Christian K.

Vakkert bilde, god komposisjon med fine linjer. Noe hardt oppskarpet, ser tydelig halo langs fjellet i forgrunnen for å pirke på noe.

mvh Jan C
Thorbjørn R.

Herlig dybde i dette bildet av et storslått landskap. Det tekniske er nevnt, men for øvrig synes jeg dette er meget bra!
Wenche J.

Hei Jan-Torstein
Et utrolig bra landskapsbilde med en fantastisk dybde og med de spesielle vakre Islandske fargene. Mange fine detaljer. Jeg liker komposisjonen meget bra.
Mvh wenche
Anne-Lise S.

Herlig motiv å bli møtt med idet jeg igjen har tid til å logge meg inn på ''dotten''! Island ligger mitt hjerte svært nært; for ikke å si at det ligger i blodet! Her har du foreviget noe av det typiske i det islandske landskapet; nemlig storheten! Det som gjør at en eneste liten person føler seg enda mindre i det store og mektige. Du får godt frem de islandske fargene her, med det brungrønne i landskapet, den ibenholtsorte sandstranda av lavasand der nede, og til de plutselige fjellformasjonene som er å se der. Horisontlinja heller til venstre og bildet er noe høyretungt, men likevel godt valg av format som fremmer, og fantastisk dybde, som alt nevnt!

Ha en flott lørdag!

Anne-Lise
Jan-Torstein H.

Tusen takk til dere alle sammen for hyggelige og lærerike kommentarer. Mvh Jan-Torstein.
Fredrik S.

Heisann!

Syntes dette var eit svært godt landskapsbilde.
Den steinete forgrunnen gir både dybde i bildet og perspektiv på det svære landskapet i bakgrunnen. Bra jobba!

Mvh Fredrik S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu