I skyggen av brudeparet
Frilanset litt på et bryllup og oppdaget motivet her når brudeparet kysset og mottok gratulasjoner. Synes selv at linjene var spennende, og vil gjerne ha tilbakemelding på det ''tekniske''
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Filmtypekodak t400cn
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger375
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28318} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trine Ø.

Kan ikke nok til å si så mye om det tekniske, annet en at jeg synes jenta blir litt mørk i ansiktet. Liker bildet bildet veldig godt!
Trine :o)
Olav N.

Jeg syns du bør forsøket å ''løfte'' ansiktet hennes frem. Det er for mye skygge - for lite lys. De hvite kjolene ''brenner ut'' bildet og tar all oppmerksomhet.

Barnet (datteren/brudepiken?) har et uttrykk som forteller en historie - en interessant historie - slik at bildet vil tjene mye på at ansiktet hennes kommer mer frem.

Også lurer jeg på om du har mer å gå på i dette bildet - dersom det er et utsnitt så er det litt for stramt. Om du ikke hadde fortalt at dette var fra et bryllup hadde jeg lurt på om jenta stod ved vinduet hjemmet med gardinene viftende i vinden. Her du mer å gå på så få med noe som identifiserer situasjonen klart og tydelig.
onj
Terje G.

Ser hva dere mener med at fjeset blir litt mørkt. Noen som har tips til hvordan jeg får hevet lyset i ansiktet, uten at høylysene blir mer utbrente?

Beskjæringen er ikke så mye å gå på. Har kun kuttet litt på høyre side og nede. Kuttet på høyre side pga at det mørke partiet der grodde igjen.

Takk for synspunkter

smæl
Roy S.

Marker ut området med ev. tryllestaven (Finn ''riktig'' følsomhet'')
Juster gamma (melomtoner) og høytoner i Levels, ev. farge for farge. Selv om dette er et SH-bilde vil justeringer av de forskjellige fargene gi virking.
(Hmmm.. dette virker sikkert vel opplagt for noen.)
Tror sjangsen for at bildet virker ''utbrent'' er mindre om du løfter f.eks. kun den røde kanalen, da unngar du å miste ''pixelinformasjonen'' som ligger igjen i grønn/blå kanal.
Det er bare å prøve seg fram det terje. Grattis ned 3. plassen :)

Fint bilde foresten
Marcelo V.

Bra tenkt, Vanskelig lys. Fin ansiksuttrykk.
Hilsen

Marcelo
Tarjei Ekenes K.

flott motiv og utrykk.

olav har noen poeng

:-D ! son tarjeiav !
Line F.

Dette bildet har jeg sansen for ! Liker at det er litt mørkt da noe av symbolet jeg ser i bildet er at hun gjemmer seg llitt sjenert. Nydelige farger og bra utrykk :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu