Rejuvenation
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1302
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_256737} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .
Jeg liker idéen og kontrastene, men jeg ville valgt et noe tettere utsnitt. De store, hvite flatene på sidene gir meg ingenting. En strammere og tettere komp, ville absolutt gjort bildet severdig.

:)

Birna R.
Tettere utsnitt ble vurdert og forkastet. Selv om bildets elementer er fåtallige behøver de adskillig fritt rom omkring.
Geir B.
'Rejuvenation is the procedure of reversing the aging process'', i hvert fall i følge Wiki :-)

Her er det kun å smøre seg med tålmodighet ......... så blir nok bygningen ''god som ny''.

Jeg har hørt et sted at definisjonen på god arkitektur er at bygget danner vakre ruiner når det faller sammen. Om dette er en vakker ruin, gir vel ikke bilde tilstrekkelig oversikt over ..... På den annen side så har gamle hus ( i motsetning til oss mennesker ) sjel -> og sjel har nok dette huset ( åpenbart ) mer enn nok av ...... :-)


mvh
Geir
Avsluttet .
Jepp gult er kult. Men selv om du har forkastet beskjæringsideen allerede, så tror jeg en annen beskjæring kunne skapt mere spenst i et bilde som til deg å være fremstår ganske lettfordøyelig. Men du har nok vurdert mange alternativer før du kom frem til dette kjenner jeg deg rett.
Birna R.
'Nature Light'', Tommy. IR, faktisk. Selv det enkle kan bli tungt fordøyelig. Og bildet er i en serie, så jeg trenger plassen. Du skal ikke se bort fra at sekvensen kommer i OKK til høsten.
Avsluttet .
Joda, det enkle kan ofte bli det både bedre og tungt fordøyelig. Men jeg skrev lettfordøyelig - til DEG å være da...! Serie ja...jeg gleder meg allerede til høsten!
André M.
Myk blomst mot hard bakgrunn; en kontrast som funker godt. Utfordrende komposisjon som skaper en viss uro hos denne betrakteren, - og som står seg godt til den uroen som de knuste rutene representerer. Liker dette, men jeg må nok pirke på noe: I et såpass grafisk bilde, blir gulfargen på blomsten noe tam. Kunne tenkt meg den KNALLgul.
Birna R.
Vel, blomsten er en villtulipan (Tulipa sylvestris) og den er ikke gulere enn som vist her. Foreslår du at jeg skal manipulere bildet? :)
Kai-Wilhelm N.
Hardt/mykt kombinasjon... Gjennomført med gamle utslitt bygning i hardt, og spirende friskt liv i mykt... Liker dette..

mvh
-k

ps.
Kjenner forresten igjen bygningen, og ser til min overraskelse at det er to uknuste vinduer igjen... -tror jeg tar en tur en dag...
Fredrik T.
Tøft bilde som må sees på flere ganger før sinnet faller helt til ro. Enig med at TN at dette er ''lett'' fordøyelig til deg å være. Dette bildet fungerer også med inverterte farger, men da faller litt av meningen bort skulle jeg tro?

mvh

FT
Magnar B.
Likar dette! Syns variasjonen i uttrykk på dei ulike vindaugo er fin, + den sterke kontrasten mellom blomen og glassbrot. Syns bildet kler store kvite flater. Har sans for dette.
Arne S.
Interessant visuell tilnærming. Rutene uttrykker forfall og stengsel og gir flaten et fint perspektiv. Den gule blomsten levner håp. Rørsletsk så det holder. Liker det!
Kjell G.
Det er flere grunner til at jeg synes dette er et spennende bilde. Én er at det forårsaker en fristelse til å oppsøke stedet for å kunne kaste ut tre av rutene i øvre, venste vindu.
Kjetil D.
Interessant... meget interessant. Hvilken lukkertid og eventuell
eksponeringskompensasjon er brukt her da? Eller gjorde IR'en det meste av jobben?
Avsluttet .
Dette ble for meg veldig kunstig. Ser ut som noe en førsteklassing har tegnet...

Det blomsterbladet eller hva det enn er, ødelegger totalt bildet. Blir for enkelt og viser at du prøver litt for hardt..

Harde fakta!
Birna R.
En flott ''hevn''kommentar fra KS. Du blir nok stor med tiden.
Avsluttet .
Syns blomsten minner om en hånd, som har kastet stein mot bygningen. Som en påminnelse om at naturen vil ta over til slutt.

Inge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu