Slåsskamp
Uskarpt til gangs, men synes det viser kampens hete. Er nok også litt inspirert av siste Biofoto nr, der det er fokus på litt andre bilder en det med 100 % skarphet og perfekt teknikk. Liker det.
Utstyr
  • canon 350d
  • canon 300m f4 is
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242329} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Svein B.

Herlig bilde fra leiken, der bevegelsene passer fint. Bittelitt trangt i toppen. Bra at bakerste (øverste) hane er fristilt fra den nedre. Akkurat tydelig/utydelig nok til at hendelsen fint formidles- uten at vi mister uttrykket til hanene, noe som jeg føler er helt vesentlig her. Kjempebra!

Mvh
Svein B
Terje J.

Hakket for uklart for min smak, men der har du meg.
Stilig øyeblikk.

TJ
Wictor T.

For meg er dette helt uinteresant da det er alt for uskarpt på hele linja for min del! beklager... du har mange andre bilder av orrhaner som er mye bedre enn dette her...! men her var det skivebom i fart...
Gunnar K.

Takk for tilbakemeldinger. Tydelig at synet varierer. For min egen del synes jeg bildet er litt annerledes og en god forandring av mengden av bilder med perfekt skarphet og teknisk kvalitet. De fleste fuglebilder er nokså standard etter mitt syn, og jeg har lett for selv å bestrebe det sylskarpe artsportettet. Det hadde vært spennende å fått sett litt flere alternative fuglebilder. Kjell Germeten (ukas fotograf) har ett flott tranebilde i så måte. Mvh Gunnar K.
Stian H.

Hei Gunnar.

Har vel litt samme mål som deg, og bestreber skarpe, klare bilder, men jeg må inrømme at dette ikke var så verst.
Fine farger, skikkelig driv og passe uskarpt; ser fremdeles hva som skjer. Bra nebbet på den øverste hanen er litt skarpt. Kunne sikkert vært bra om den øverste fikk litt mer plass, men jeg tipper bildet slutter der.

Artig innslag!

Stian
Kjell Ivar Ø.

Er så alldeles enig i din komentar Gunnar. Har denne helga tatt veldig uskarpe bilder av ørna på åte med vilje. Likte dette godt. Men har et ønske om og få hodet til fuglene (blikket) nogen lunde skarpt og samtidig få
en god bevegelse i bildet. Noe og prøve på.
Mvh Kjell Ivar
Gunnar K.

Hei og takk for kommentarer. Svein og Stian - Er enig i at det skulle vært litt mer plass i øverkant, men bildet slutter nok der, så lite gjøre med nå. Fuglene var så nære at det var vrient nok å få dem inn i ruta. Kjell - venter i spenning på å få se hva helgas bilder resulterte i. Mvh Gunnar K.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu