harmoniens stille blå
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blenderf/29
  • Lukker1/0.8s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger816
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_218034} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Steinulf L.
Her synes jeg at du motivmessig har et spennende bilde, selvom jeg nok trenger litt tid til å fordøye komposisjonen som jeg føler er litt i ubalanse.. Kanskje dette skal presenteres horisontalt?
Judit W.
Hei Ingebjørg!

You always find the way to surprise the people :) Perfect harmony, yes! Very nice photo!

Judit :)
Ivar B.
Hei Ingebjørg!
Lekkert bilde igjen. Jeg synes balansen er i orden til tross for tung farge i høyre side og lysere motsatt. Liker den litt mørke og tunge blåtonen. Bildet er fint abstrahert men likevel konkret nok til at man føler det er noe gjennkjennbart i motivet. Fint! Mvh Ivar.
Kjell Sigurd S.
Jeg er med. Effekten av vannet som slår mot steinene er flott og skaper et litt drømmende uttrykk i bildet. Fint at du har unngått gjengrodde parier i det mørke. Her synes jeg at jeg kjenner igjen noe av ditt spesielle uttrykk. I like!

Kjell S
Inge S.
Hei.
Du har fått frem et litt spesielt motiv her som ikka alle
svelger så lett:-)
Mørk og fin blåfarge og et fint slør.

Mvh Inge
Inger Anne Maritsdotter V.
likte godt bildeutsnittet og sløringen på vatnet og dei flotte blåtonane, men på en måte så er det ikkje akkurat harmoni eg tenker på når eg ser dette, føler at det er meir stormende krefter som råder her, og det visuelle er akkurat like fint for det:)

Inger Anne
John H.
Hei
Du begynner å få en tydelig signatur i bildene dine. Et personlig preg som jeg kjenner igjenn og liker. Nydelige blåtoner og en fin diagonal som deler bildet i mørke og lyse toner. Og denne gangen er tyngden, der jeg vil ha den, til høyre. ( Ikke politisk ment) Tusen takk for tipsene jeg får av deg. Når me gamlingan stivne e det greit å ha non som ser på tingan med nye friske aua.
John
Avsluttet .
Vakkert bilde som vil pynte opp på en vegg. Imponerende å se at du lager et så flott bilde ut av noe mange (meg inkludert) ville gått forbi.
Øyvind A.
Jeg liker dette. Fin, halvabstrakt naturskildring.
Ø.
Stig Børre E.
Hei Ingebjørg!
Nå er du absolutt på sporet igjen (syns ikke ditt forrige var all verden).
Dette er knallfint på alle måter. Herlige blåtoner, flott bebegelse og en veldig vellykket komposisjon. Et halvabstrakt bilde med store visuelle kvaliteter.
Nydelig.
Julie E.
Hei!
Synes faktisk dette bildet er av de aller beste du har lagt ut. Vakre blåtoner og flott komposisjon. JEg tror imidlertid jeg ville ha kuttet noe i toppen, men er usikker på hvor mye. Et lite kutt tror jeg ville gitt en noe bedre balanse i bildet. MEn bildet er godt, veldig godt! Hadde vært artig å se det i en del større format.
mvh Julie
Inger-Lise S.
Knallbilde! Flott motiv,god komposisjon og lekre blåtoner. Et vakkert bilde! Nå savner jeg å gi poeng her ;-)

Inger-Lise

(Har bl.a vært bortreist)
G. Hanna W.
Hei

Lekkert bilde!
Blå er desidert fargen min, og når den leveres som dette, kan jeg hvile øynene veldig lenge på det!

Mvh G.Hanna.
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for alle flotte kommentarer og anbefalinger.
Meget hyggelig.

-ingebjørg
Espen A. I.
Helt herlig og helt deg.

-Espen
Reidar H.
En anbefaling verdt.

Godt bilde.

Vyrdsamst
Reidar
Stine J.
Nydelig Ingebjørg!

mvh Stine
Odd E. k.
Hei Ingebjørg!

Et flott bilde igjen! Flotte blåfarger som går fint inn i hverandre og ut i en fin sløring. Strekene fører inn i lyset og ned i dypet der alt er stille og harmonisk. Der kan en drømme og og kjenne varme og kulde omhverandre. Det varer bare i noen sekunder, så må en opp igjen og trekke luften og høre bruset. Alt blir ikke som før. Bildet kan framføre fantasier, noe dette gjør Ingebjørg!

Mvh

Odd E.
Erik J.
Nydelig, enkelt, jeg oppfatter det som en flott veggdekorasjon som hever seg over enhver kommentar på tekniske detaljer (som kan være lærerike, men av og til litt iiriterende) Kjempebra!
Avsluttet .
Hei Ingebjørg

Jeg føler jeg i dette bildet ditt står oppe på en høyre klippe og ser ned på mindre klipper som bølger slår innover og til tider sikkert av og til sluker. Herlig sløring og flotte blåtoner.

Finner ingen minus her Ingebjørg:)

mvh arild
Jóhann Á.
Hei Ingebjørg!
Her blir det sløringen (veldig bra) og den fargetonen som bærer bildet. Utsnittet er OK, hverken dårlig eller fengende.

MvH, Johann
Tone A.
Hei Ingebjørg
Den lyriske tittelen står så fint til bildet som har noko litt draumaktig over seg. Og kor det lysstona sløra vatnet pakkar inn steinane og er så fin kontrast mot det store berget. Forgrunnen har liv i seg der vatnet renn nedover mot steinane.
Motvekta er det store berget bak med tunge blåtonar på alle furene og teksturen på den blanke overflata. Men sløringa under berget mjukar opp dette. Fine blåtonar, fin komposisjon og utsnitt kor sløringane gir bildet eit litt draumaktig uttrykk, samtundes som det har eit kunstnerisk preg. Også eg ville sett det i større format.
Kjempebra jobba og dette er eit av dine beste bilde!
:) Tone
Anne-Lise S.
Så enkelt og likevel så gjennomtenkt. Gode diagonale linjer i blåtonene. Egentlig noe de fleste ikke ville tenkt på som et mulig motiv, tror nå jeg, men du får til overraskende og vakre resultater av noe som i utgangspunktet kunne virke usynlig og umulig... Det virker som du har funnet noe i deg selv som du får frem gjennom mange av bildene dine, og jeg tippet dette var ditt med det samme jeg så tumbnailen. Det er moro! Kunne gjerne vært i større format, ellers ingenting å pirke på en gang... :-)

Anne-Lise
Svein B.
Nja, dette er ikke helt opp til din vanlige standard mener jeg. Litt dristig komposisjon, ok. Men heller ikke så mye mer egentlig. Sløringen er alt for utvisket synes jeg. Litt kortere lukkertid og ikke fullt så utvisket/hvitt vann i venstre del tror jeg hadde gjort seg. Men her er det absolutt utfordring av smak og behag.

Mvh
Svein B
Jan Ove H.
Det var en fin stemning på dette bildet.
Mvh
J O
ingebjørg fyrileiv g.
Takker for mer respons. Jeg setter stor pris på ærligheten hos dere.

-ingebjørg
Odd Tore S.
Mystisk!
Så kan man jo selv forsøke å forestille seg om det er tåke eller bølger som omslutter de mørke og blå.
Om komp er den optimale her, vet jeg ikke. Den fenger ikke helt, blir litt trang og rett opp og ned.
Mulig at det hadde hjulpet om du hadde spandert på oss noen flere pixler her, bildene dine er ikke plagsomt store for den som liker best å se det hele på avstand fordi han ikke er særlig interessert i å studere skjermoppløsningen.
Odd Tore
aase r.
Hei Ingeborg

Du har mange fine bilder, men her er jeg enig i Svein Bekkums kommentar.

Jeg får ikke tak i komposisjon. Jeg skjønner heller ikke hva du vil utrykke.

Det jeg får ut av det er pen natur, men ser ut som om jeg har tatt av brillene så det blir ukjennelig og tåkesyn. Men kall det abstrakt, så er jeg litt mer med.

Personlig hadde jeg likt kortere lukkertid så en kunne se vanndråpene dansene rundt stenene, men det er smak, behag og ærlighet. Jeg har jo lest de andre kommentarene du har fått på dette.

MVH Aase
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu