Gult i gult
Kunne redigert noe på det..
Utstyr
  • Fujifilm Finepix S304/3000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger306
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_214394} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tom J.

Om selv mener at du kunne redigert noe på det, hvorfor gjorde ikke du det før du la det ut? Det ser ut som å være tatt igjennom et vindu, og trenger en omgang med bildebehandling.

Når det gjelder motivet, så føler jeg at at det mangler et bestemt motiv. Jeg skjønner at du vil ha frem de gule blomstene, men det er blir bakgrunnen med veien og den halve lyktestolpen veldig forstyrrende.

Gå nærmere og lavere, så tror jeg at du kan få en bedre komposisjon.

mvh
TJ
Lars Tore H.

Hei Tom :)
Takker for tips,jeg er ingenlunde en profesjonell fotograf :)Jeg tar bilder på hobbybasis og trivest med det :)Jeg kan bare beklage at jeg la det ut uten å redigere.Jeg skal skrive bak øret mitt,åpne vinduet før du tar bilder og ta med øks for eventuelle trær ;)Motivet er blomsterengen :)

Lars T.
Tom J.

Om man er proff eller ei(det er ikke jeg heller), min mening er at man kun bør legge ut bilder som er så god som over hode mulig ut i fra sitt eget ståsted.

Jeg skjønte jo at det var blomstene som var utgangspunktet, men ved å gå nærmere, så kan du selv velge hva som skal være med på bildet.

Har sendt deg en versjon på mail, så kan du se hva jeg mener kan gjøres.

mvh
tj
Lars Tore H.

Takker igjen for tips :)Skal se nærmere på det litt senere :)Problemet mitt er at jeg ikke er så veldig mobil,for jeg sitter i rullestol.Jeg satt igrunn i bilen min,og hadde dårlig tid.Hadde jeg hatt bedre tid,så skulle jeg tatt meg ut av bilen,og trillet nærmere :)

Lars T.
Tom J.

Da forstår jeg litt mer hvorfor du har flere bilder som er tatt fra bilen, men husk vinduet da, det vil hjelpe mye. :-)

mvh
tj
Lars Tore H.

Takk for forståelsen :)Det er en ulempe når man ikke er så mobil,spesielt når man ønsker å komme nærmere ett motiv.Det er bra zoom på Finepix S304/3000,men det er ikke alltid det er tilstrekkelig.Jeg er ganske flittig til å ta bilder,har blitt 2000-3000bilder i løpet av 1 1/2år ca :)Så de bildene jeg har lagt ut nå,er ikke mine aller aller beste.Men jeg tåler kritikk/tips,jeg syns det er positivt,vi alle har noe å lære av hverandre :)

Lars T.
ingeborg w.

Gult i grønt er fint det, men her blir det blasst og lite fargemetning. I tillegg trekker treet og veien oppe oppmerksomhet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu