bunnløs bevegelse
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger812
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_206378} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (36)
Marcelo V.
Dette var elegant, det kvadratiske formatet fungerer fint.
MV
Helge L.
Nydelig! En veldig klar og ren komposisjon, gir et rolig og behagelig uttrykk.
Helge
Atle Q.
Et flott bilde Ingebjørg! Presentasjonen er veldig bra med det kvadratiske formatet og den lyse rammen. Elegant...
Atle
Steinulf L.
Enkelt og pent,uten unødvendige effekter og fiks fakserier.. Velvalgt format understreker roen. Meget bra.
Magnar B.
Elegant denne! Syns du treff godt med fargar og komposisjon. Fin detalj med den bølgete stilken.
Inger Anne Maritsdotter V.
Veldig bra, både visuelt og teknisk!
Robin J.
Enig med øvrige kommentarer.Meget elegant og severdig bilde.
Mvh RJ
Avsluttet .
Elegant -et minimalistisk og vellykket fotografi!

--
Bjørnar Hauge
Ivar B.
Ja jeg føyer meg til. Meget vellykket dette Ingebjørg! Minimalistisk renhet og effektivt formidlet. Stilken som svinger seg inn i bildet, gir dybde. Bladet ser jo nesten ut som om det svever, nesten som en drage med snor. Stillheten og roen som preger bildet er fint understreket med valg av kvadratisk utsnitt. Vannet er heldigvis ikke helt svart, men har fine nyanser som gir spenning i bildet. Kanskje litt stort tomrom nede i høyre hjørne, men det plager meg slettes ikke. Flott tittel. Mvh Ivar.
Kjartan T.
Pent, det er det ingen tvil om, men jeg føler vel at dette motivet er en gjenganger. Dermed blir det fort også til at man tenker, ja, ja nå har Ingebjørg også tatt noen klassiske nøkkerosebilder, og blar seg videre.

Du har likevel løst dette godt, kvadratet passer bildet ditt og refleksene tilfører dybde. Det er klart bedre en mange av samme motiv. Et bilde som nok en haug med namdalinger kunne ha tenkt seg på veggen.
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for alle hyggelige kommentarer!

Kjartan - Dette er riktig nok en klassiker, men det er jo litt gøy å se hvordan egen versjon blir i forhold til andres. Det er vanskelig å finne noe som ikke er en klassiker og det er forholdsvis vanskelig å sette noe annet enn sitt eget uttrykk på fotografiene. Det blir nok mange slike her inne utover høsten, når bladene begynner å få farger.. Men det er jo flott det.


-ingebjørg
Jóhann Á.
Hei Ingebjørg!
Ja, her har du gjort en god jobb. Dette hever seg godt opp blandt bilder av samme motiv, takker være utsnittet og enkelheten.

MvH, Johann
Torgeir Pande B.
Enkelt og stilig! Liker den helt mørkeblå fargen på vannet mot den lyse planten.
Bra!

MVH:
Torgeir:)
Hege J.
Hei Ingebjørg!

greit nok at motivet er klassisk, men det er jo artig å ha prøvd ut dette selv også, da! Synes du har lykkes bra, jeg!
Bildet er enkelt og rent. Nydelige blåtoner som glir over i hverandre. Pen, diagonal plassering av planten. Godt tittelvalg.

Mvh Hege
Peter W.
Verkligen vacker bild med härliga färger och en väl vald komposition! Snyggt genomfört Ingebjörg! Den djupblå färgen är verkligen skön att vila ögonen på.

Mvh Peter
Eyvind R.
Hei!
Jeg synes du har hevet bildet av et ''klassisk'' motiv mange hakk. Svært bra i all sin enkelhet..

Mvh Eyvind
Kristel S.
Vakkert, Ingebjørg, og veldig fint med de lyse refleksjonene på vannet som lager linje i motsatt vei av stilken. Nydelig dyp blåfarge! Gleder meg til å se dine bilder utover høsten :-)
Mvh Kristel.
Espen A. I.
Åå.. Nydelig, så enkelt, men alikevel en fulltreffer! Slikt ser jeg etter hver dag, men kommer sjelden over det. Vakkert !

mvh Espen
Stine J.
Hei Ingebjørg

Klassisk, enkelt og pent motiv. Personlig kunne jeg tenkt meg litt mer fargemetning (er veldig svak for det i slike bilder), men det blir en smakssak. Du kan absolutt være fornøyd med dette. :)

mvh Stine
Andreas S.
Heisann!

Det oser av ro i dette bildet. Liker den herlig enkle komposisjonen og de myke tonene. Konstrastene på lilje kontra vann er meget bra.

Mvh. Andreas D.
Odd Tore S.
Enkelt og pent, motivet er godt gjennomarbeidet med tiltalende komp
Jeg synes det er en klassiker, og legger noe positivt i det. Siden jeg er noe opptatt av klassisk musikk (er, som du forstår, en skikkelig fossil), kan jeg glede meg med å høre samme komposisjon tolket på forskjellige måter.
Slik med klassiske motiver også.
Men jeg vil ikke være like uforbeholden i rosen som de fleste andre. Jeg synes at det er altfor mye fargestøy i bildet. Det kunne i alle fall ha tålt en tur i NI, så kunne du sammenlignet før og etter. Ikke sikkert at etter ble bra heller, jeg har akkurat gitt opp et senkveldsbilde av en liten elv fordi 300D ikke gjør jobben, og NI håndterer heller ikke det 300D ikke klarte. Men det ble godt synlig forbedring.
Akkurat fargestøy synes jeg er et problem med Canon, eller med meg selv, siden andre mener at Canon er god på dette. Jeg vil forresten tro at du har fingret litt med bildet i PS før du la det ut.
Odd Tore
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere siste!

Stine - mer fargemetning ville nok ha blitt mer støy.

Odd Tore - Jeg er helt enig i det du sier ang. klassiske komposisjoner, enten det er musikk eller bilder. Og liker man klassisk usikk, er man vel ikke fossil!?;) Jeg synes det er masse bra innenfor den sjangeren selv, så..
Du har rett i at det er støy, og det kommer av ps-jobbing. Kameraet gir ikke så mye støy,
men photoshop er flink til det.. Ventet faktisk på at noen skulle nevne det. Selv synes jeg ikke at det skjemmer bildet noe her. Det er vel bare i de mørke områdene det er!?
(som jeg kan se) Uansett; takk skal du ha for nok en god tilbakemelding.


-ingebjørg
Ioannis L.

Du er flink til å skape et spesielt vakkert og poetisk utrykk i bildene dine!
Tittelen faller også mykt på plass til hele stemningen!

Stig Børre E.
Dette var rett og slett et deilig bilde. Enkelt, men genialt.
De dype tonene og en perfekt plassering av liljebladet. Flott.

StigB
Kjell Sigurd S.
Enkel og effektfull komposisjon. I like.

Kjell S
Ina W.
Minimalistisk, men vakkert! Et visuelt og rolig bilde, med flotte fargetoner.
Likte dette godt!

Ina
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for de hyggelige kommentarene.
Det varmer :)


-ingebjørg
Tone A.
Hei Ingebjørg
Eit vakkert bilde med eit minimalistisk uttrykk. Samstundes som det er noko litt melankolsk over vannliljebladet som grasiøst rører seg med den opplyste og bølga stilken. Flott motvekt med dei duse vannliljeblada i motsatt hjørne. Dei svake ringane under vannliljebladet forsterkar rørsla. Mørke blåtonefelt i vatnet i kontrast til lysare mest maleriske blåtonefelt gir ein fin effekt. Fint lysspel og skarphetsplan på bladet. Vakkert og elegant, bra jobba.
:) Tone
John H.
Hei Ingebjørg,
Det meste er sagt. Gratulerer. Dette kunne jeg tenkt meg på veggen hjemme. Komposisjonene dine fasinerer og treffer meg.
John
Avsluttet .
Ett ensamt blad i en oändlighet. Som om det försöker släppa taget för att segla iväg, men ändå ha en tråd kvar till ursprunget.
Sinnlig, vacker och stor i sitt uttryck. En av dina allra bästa bilder! Mycket bra!
Mvh
Elisabeth
Avsluttet .
Hei Ingebjørg
Joda, her sitter jeg og prøver og ta igjen det forsømte:)
Bilde ditt er en meget delikat sak. Nå har jeg jo ikke lest kommentarene over, det tar for lang tid.
For det første så liker jeg linjene i dette enkle og minimalistiske bildet. Du har fått med deg hele stengelen som på en herlig måte bukter seg opp til overflaten, (eller ligger den på overflaten, samma det). Nyt det den som kan for dette var virkelig stilig.
Og for en utvikling du har hatt siden vi først møttes.

mvh arild
ingebjørg fyrileiv g.
Takker til dere siste for gode kommentarer.

Arild - stengelen går ned i vannet og forsvinner i mørket. Det var vel omtrent 2 meter dypt der. Mudderbunn, mørkt og dystert... Men solen viste seg,
og lyset reflekterte flott på stengelen. Når det gjelder min utvikling, kommer den av så mangt, men ser man på mine første bilde, vises den godt.. Det har gått ca.et år og du var vel den første jeg husker å få et visst bekjentskap til :)


-ingebjørg
Carsten S.
Denne har jeg gått glipp av. Svært pene fargene. Bra!
Atle H.
Stilreint og vakkert , nydelig fargebruk. Formatet passar perfekt til denne typer bilder.
Avsluttet .
Et bilde som virkelig tar meg med til den stille, poetiske og bortgjemte skjønnhet i naturen. En vektløs, grønn rest av en skjønn sommer, hvilende i et mørkeblått univers. Stengelen som, svakt farget av dagslyset, tvinner seg slyngende ned i det mørke dypet gir assosiasjoner til en tynn navlestreng naglet til en ukjent verden som gir liv i nye vårer. Et vemodig og tankefullt bilde med en indre ro. Nesten perfekt.
Leif B.
Vakkert og stemningsfullt. En plass man kan la tankene vandre fritt.
Av en eller annen grunn minner dette meg om Tröndelag (Bogn)
lb
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu