høstsløv
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-30 21:13:07
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1412
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162394} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Trond H.
Ok, javel.... Filteret synes eg faktisk har en viss funksjon på bakgrunnspersonen, den understreker fargen, og gjør den på en måte statueaktig. Får et lite snev av Vigelandfeeling, ligner litt på bronsestatuene. Bruken av trekanter i komposisjonen funker forsåvidt bra, og alt er i og for seg riktig, med løvet strategisk plassert, men det er lenge siden eg har sett deg så overtydelig, og det er faktisk min eine innvending mot dette bildet. Med den (obligatoriske) tittelen får en det så innmari i ansiktet, og det ligner ikkje deg :-)

MVH TH
André M.
Holder en knapp på v1. Teksten forstyrret noe i v2.
Ann F.
Det er Høst og Løv, og damen ser sløv ut, men det fenger ikke 100 %.
Det til tross, synes jeg det har en viss stemning av oppgitthet over seg.
Det ble faktisk bedre med vannmerket, da ligner det litt på en reklameposter for ett eller annet. En utstilling med bilder av Erlend Mørk, f.eks.
Mvh Ann
Thorfinn B.
Sløvt at du glemte vannmerket. Forøvrig ganske brukanes bilde. Strukturen er kanskje litt vel overdrvet, men grei nok.
Thomas A.
Hvorfor i svarte skal du absolut ha på vannmerket....? Når du først har glemt det i v1.....?
Dag T.
Velplassert vannmerke, men er det sløvt nok? Egentlig en litt for agressiv font. Ellers er det sløveste statuen, men den er jo ikke din...
K. H. R.
dette her er helt tydlig et ekspriment, en metode for å se om bildet får den kritikken det retmessig fortjener på tross av at det er Erlend Mørk som har lagt d ut. For bildet suger uvirkelig mye og det med fontene er jo bare kødd.

dan
John G.
Liker motivet mer enn filterbruken. Synes det ødelegger(ødelegger er et sterkt ord, så ikke ta det helt bokstavelig) bildet.
Det var da voldsomt til vannmerking...
John :-)
Christer B.
Har du lagt på dette filteret for å skjule evnt klipp og lim merker, eller er bildet genuint? I siste tilfelle tror jeg dette er bedre uten den billige filtereffekten. Sånn det er nå, fungerer det bare sånn tålelig for min del.
Mulig å få se en original?
Frank W. G.
Fint motiv, men effektbruken smadrer jo helhetsinntrykket. Nei, denne hadde jeg ikke trodd du sto bak. (Likte egentlig nesten vannmerkingen best)

Frank
Erlend M.
Takk for kommentarer. Noen originalversjon blir det imidlertid ikke, da jeg har jobbet hardt for å få til dette maleriske uttrykket.
jeanette h.
vel, jeg maa nok vere enig med de over..av alle bildene dine er dette overhode ikke bra...for meg blir dette ikke likt et maleri, men heller et filter som har blitt putta paa topp av et bilde med potensiale. jeg vil ikke se orginalen, men kanskje om du proover igjenn med andre metoder??
jeg veit du klarer bedre enn dette!

jh
Bjørn J.
Jeg synes dette ble veldig bra. Det er ikke lett å få til et så bra uttrykk. Vannmerket gjorde dette bildet til noe mer, kanskje du kunne lage plakat av det?
Merethe W.
Synes ikke dette fungerer - effektene slår i mot meg, og jeg klarer ikke å se bildet bak; effektene og motivet blir ikke en helhet.
+ for at du våger.
Erlend M.
Det er ikke gitt alle å ha 'blikket', men takk til BJ siden han tydeligvis skjønner hvor jeg vil.
Rune Edvin H.
Her ble det faktisk ganske så stor forskjell med og uten vannmerke. Uten blir det flatt og kjedelig, med blir det på en måte interressant. Ikke det beste du har legt ut her, men #2 er i alle fall verdt å se på.
Rune
Bjørn J.
Rune, har du sett dette bilde nr. 202908 På mange måter liker jeg dette bedre
Merethe W.
ja, med vannmerke ble det noe ganske annet:)
Espen Stranger S.
Uttrykket/komp/farger er interessant, og du sier du har brukt mye tid på det maleriske uttrykket -- likevel ser det ut som det er brukt en simpel Photoshop-effekt. Bildet stemmer ikke helt for meg.
Hans Jacob H.
He he, ''høstsløv'' er tydeligvis tolket noe annerledes her enn i de andre bidragene...
Erlend M.
;)
Toini B.
Kremt...

;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu