Se månen!
Utstyr
  • Kasse med rare knapper
  • Langt rør med masse glass
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger420
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_15702} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Vemund L.

Meget bra...kjmpefine toner i himmelen, og fint ''kirkespir'' Bra sikta, fint bilde:)
Digger kompet også.

Vemund
Carl Martin N.

Stiller meg bak kommentaren til Vemund. Bra fanga. Nydelig!
Haiman A.

Enig me de andre. Ble plutselig veeeeeldig interessert i det utstyret du har brukt. Kasse med rare knapper , Langt rør med masse glass? Spennende:)

::Haiman::
Vemund L.

:))))
HA: kjenner jeg AJ rett, så er har han nok vært ute å fyrt med Canona si:)

Vemund
Haiman A.

Ahaaaaaa. It had to be Canon, right? Det var det jeg mistenkte:)

::Haiman::
Aleksander J.

Etter å ha gått en liten snartur i grubleboksen, er jeg enig med Thorfinn Bekkelund i at det er liten mening i å poengtere hva slags utstyr man har brukt. Det er bildet som teller, og man blir ikke klokere på bildeformidlinga om man vet hva slags nummer man har på kamerahuset. Unntaket er selvsagt Bjørn Rørsletts bilder...

PS: Selvfølgelig er bildet tatt med Canon førsteklasses originalutstyr...
Haiman A.

tjooo! Det var bra at du skrev den siste setningen AJ. Utifra første delen av meldingen du skrev ble jeg veldig beskymret for et lite øyeblikk:)

::Haiman::
Vemund L.

Et godt og fornuftig innspill fra Jacobsen, la meg suplere med følgende:

AJ, du er ikke den eneste som har vært i tenkeboksen, og heller ikke alene om det resultatet du fant der inne....TB har noen gullkorn innimellom, både av bilder, og av standpunkter:) Han må nok regne med at hans unike possisjon som bruker av ''enøyd speilrefleks'' blir kopiert av undertegnede.

Forøvrig, syntes jeg at informasjon(merkenøytral, selvsagt) om brenvidde, blender, lukker, filmtype osv, av og till kan være på sin plass.

Vemund

Vemund
Dag T.

'Dette ser ut til å bli en lang natt...'' Sitat fra ''Ruffen'' der en fugl i Thore Hansens strek ser at månesigden har satt seg fast i et tre...

Kult bilde, men kunne tenkt meg et lengre rør av plast og glass (metall er jo utelukket fra det hold :-)

Når det gjelder utstyret er jo det enkleste å ikke oppgi noe som helst, men Vemund Vemund har rett i at de mer nøytrale opplysningene kan være nyttige.
Erik A.

Et særdeles stilig bilde! Vakre farger óg. Er dog ikke helt enig i at tekniske data er uinteressante. I dette tilfellet er f.eks. brennvidde/lukkertid aktuelle opplysninger. Månen vandrer jo fort, men her er sigden likevel så tydelig at en særs kort brennvidde må være brukt, for å holde månen skarp med den lukkertiden dette lyset må gi. Men kameramerke er og blir uinteressant (særlig Canon - haha...)
Aleksander J.

Jeg var nok litt upresis med mine tekniske beskrivelser. Røret er nok ikke såå langt, tipper brennvidden er ca 70-80 mm. Brukte en 28-105mm. Jeg prøvde med et lengre rør (ikke plast!), men siden hekken jeg allerede befant meg i, ikke var videre samarbeidsvillig i henhold til mine bevegelser, måtte jeg benytte en kortere brennvidde. Månen beveger seg fort, og fomling med stativ og fininnstillinger må gjøres raskt.
Thorfinn B.

Jeg har senere tid registrert at flere og flere som tidligere har ført opp sine kameramerker, nå har sluttet med det.

Dette er meget gledelig.

Nå gjenstår at også David forstår dette og fjerner muligheten for å legge inn utstyrsnavn.

Th:-)rfinn
Torbjørn V.

Syns ikke det gjør noe at man legger inn hvilket kamerautstyr man har brukt. Det kan i allefall i noen tilfeller være interessant å vite brennvidden som er benyttet, selv om det i og for seg ikke har noen betydning om bildet er tatt med en Nikon eller andre gode modeller som f.eks, Samsung eller Kyocera eller Sigma...
Jan Rune B.

Ja, du vet å sette tingene på spissen, flott minimalistisk komp. Fin kontrast mellom det rotete øverst og det organiserte nederst.

JRB ::)
Avsluttet .

Pent bilde
Ishi K.

Stilig!! K.
Lars-Anders M.

Månen på rett plass. Meget flott.
Marius J.

Enig i at kameramerke er av liten interesse, men at blender/lukketid og brennvidde kommer frem synes jeg er positivt, hvertfall fra mitt ståsted som nybegynner og med et stort ønske om å lære noe her på siden !
Uansett et flott bilde !
Øistein T.

Et artig bilde! Og en meget vennlig blåtone. Men bildet er vel ikke manipulert? Månen er ikke malt på med pensel i PS eller noe sånt? Bare spør ;) Hvis ikke regner jeg med at dette ikke bare er et flaksemotiv, men at du har hatt det i tankene før dette bildet ble tatt?
Aleksander J.

Selvfølgelig er ikke månen fiksa. Jeg hadde et svare strev med å få plassert månen på spiret. Ikke enkelt, siden den beveger seg ganske kjapt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu