Bjørn 4
Alaska 2005
Utstyr
  • Cannon EOS Mark II
  • 300 f2.8 IS
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO 200 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger631
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_148980} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Erik B.

Hvor mye betaler du bjørnene for å posere, egentlig? Har sett på bjørnebildene dine, og de er jo helt utrolige, alle sammen.
Bent O.

Hei Erik.

He he, morsom kommentar. Prøvde meg med noen hundre dollar, men de ville ikke høre. Nei da, etter noen uker der over ble det jo noen anledninger vet du. Befinner meg i et av de mest bjørnetette områdene i verden, så det er bare å være tålmodig. Føler vel at jeg fikk ekstra gode sjanser denne gangen da, men stort sett ser jeg masse bjørn på disse turene.

Tusen takk for hyggelig kommentar.

Mvh Bent.
Avsluttet .

Hei.
Ett fantastisk bjørnebilde. De ser jo bare lekne og koselige ut. Bilde er fint i fargene og med dusingen av bakgrunnen.

Venlig hilsen Lillian.
Ketil M.

Flotte bilder du har! men synes de mangler noe kontrast!
Roy M.

Hei Bent.

Liker veldig godt bjørnebildene dine, og spesielt liker jeg at de er tatt i fra et lavt standpunkt. Jeg ser du har veldig lyse bjørner og regner derfor med at der er innlandsgrizzly. Kan jeg spørre hvor du var i Alaska? Selv hadde jeg 12-13 grizzly og en ulv i Denali, men de beste bildene fikk jeg på Katmai som har en sinnsyk tetthet av bjørn. Mange spennende situasjoner der!

Mvh, Roy
Bent O.

Hei Roy og takk for kommentaren. Faktisk er de fleste bjørnebildene tatt i Katmai, nærmere bestemt Hallo Bay. Er det samme stedet du var eller?? Resterende bilder fra Alaska er stort sett fra Kodiak. Jeg hadde også en situasjon hvor ulven kom springende et stykke bak bjørnen jeg holdt på å jobbe med. Fikk bilde av det, men ulven er for langt borte til at jeg syntes det ble noe brukbart ut av det. Uansett en fantastisk opplevelse.

Mvh Bent
Avsluttet .

Härlig bild, som visar björnarnas band mellan varandra. Välexponerat med naturliga vackra färger. Väl komponerat!
Mvh
Elisabeth
Steinulf L.

Dette er bare helig. Liker den lave posisjonen din.
Bent O.

Takker og bukker for hyggelige tilbakemeldinger. Har en del bilder til av bjørnen, men nå begynner det kanskje å bli nok??

Mvh Bent
Birger J.

Kanonimponert over bjørnebildene dine, og ikke minst en tankevekker med tanke på bjørnetettheten. Mens Alaska fremstår for meg som urørt er Norge landet der vi helst plaffer ned bjørnen, ja noen vil attpåtil utrydde den.
Edvin S.

Nei Bent, nå gir jeg meg over. Hva blir det neste? Et bilde tatt med fjernutløser, der DU klør bjørnen i nakken ;-)
Gleder meg til neste bilde.

Mvh ~ Arne
Bent O.

Hei igje.

Birger: Helt enig med deg angående måten vi behandler de få rovdyrene vi har igjen i Norge!! Blir skikkelig forbannet til tider! Takk for hyggelig kommentar.

Arne: Takk igjen for at du stikker innom og takk for gode kommentarer. Ellers fikk jeg jo en god ide for neste års tur til Alaska angående dette med selvutløseren! :-)

Mvh Bent
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu