Foringsplass
Mest for strømlinger dette også.
Bildet inngår i albumet Langs Sagelva - Sagelva, som har sitt utspring langt inne i Østmarka og renner gjennom Strømmen og ut i Nitelva, er unik. Elvas rike historie omfatter et industrieventyr, som knapt noen annen elv i Norge kan oppvise maken til. Over en tid på rundt 400 år, fra ca. 1550 og fram til 1960, var elva viktigste kraft­kilde for 20 sagbruk, 3 møller og annen tre- og stålindustri. Dette skapte grunnlaget for utviklingen av Strømmen som tettsted.

Vil du vite mer om Sagelva, kan du gå hit:http://home.no.net/sagelva/
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 12-24mm 1:4G ED DX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger384
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_142372} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger-Lise S.

Dette liker jeg. Et fint motiv,-en trivelig plass.Jeg liker komposisjonen du har valgt.Men ville klonet bort den bladløse greinen oppe til høyre.
Fine farger i bildet.

Inger-Lise
Finn W.

Ja,fint idyllisk motiv og god komp. bordet og stolene gjorde mye. Først ville jeg ha kuttet inn fra høyre til der hvor granen slutter for få krakkene og bordet annerledes plasert i bildeflaten,men etter å ha tittet flere ganger er det kanskje bedre som det er.

Mvh Finn.
Inger Hilde F.

Så koselig dette var da :)

Den nakne greina som er midt i himmelrommet syns jeg du kan klone vekk (det er nå en smal sak og gjør bildet renere). Ellers syns jeg det var litt vel grønt her, litt stram grønnfarge. Ville ha fått litt varmere og mer innbydende lys med et photoshop -filter (warming filter 85).

Syns ellers dette var riktig så koselig. -Med en benk til et kjærestepar eller en som vil ha seg en blås i fred og ro -med en ''privat'' elv og greier.
Liker komposisjonen. Syns du har klart å formidle en trivelig stemning.

-Bare lurer litt.. Er det skyggen din vi ser eller? (den opp mot benken).

:) Inger Hilde
Stig B.

Enig med de andre, en trivelig plass for en hvil ved elvekanten mens en titter på livet som renner forbi, rolig og konstant. Har samme spørsmål som IHF; er det fotografens skygge vi ser :-)

Mvh Stig
Steinulf L.

Mja, det er 'Ånden som går', ja.
Odd Eirik S.

Koselig bilde og fin historie.

Har en datter som flytter til Rælingen nå i disse dager. Så for fremtiden kommer jeg nok til å bevege meg litt rundt på de kanter også. Skal bli morro å se om jeg greier å lokalisere noen av de stedene du har vist bilder fra.

mvh
OddES
Ketil K.

Bra historie, det er vel boliger over alt nå, og industrien er flyttet til Kina....
Kurt S.

Et fint bilde med en interessant historie.
Idyllisk!
Ville beskjært litt. Øverst: Til under den buska som stikker ut oppe til høyre + litt av trestammen til høyre slik at benken kommer litt lengere ut til siden.
Mvh Kurt
Roger K.

Hei Steinulf!
Fint fortalt historie til et like flott bilde. Egentlig ville ikke jeg gjort noen kutt her, men kanskje valgt en litt annen innsynsvinkel for å fått benken en liten tanke mere til venstre i bildeflaten. Hvordan dette lar seg gjøre uten å tape valgt utsnitt av trestammen er jeg derimot ikke sikker på. Den tomme greinen oppe i høyre hjørne er en smak sak og kan godt være der. Har vel heller ikke savnet den om den har vært klonet vekk.

Mvh RK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu