Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ300
  • N/A
  • Brennvidde9.4mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/1250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1169548} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Åge M.
Nesten Ringenes Herre dette. Men flott - og dystert. Teknisk veldig bra, og flott motiv.
Knut Georg F.
Mange takk for betraktningen Åge. En kveldsstemning fra Cruz de Tejeda, mot Roque Bentayga på Grand Canaria.
Mvh Knut
Jan-Erik S.
Flott dybdeeffekt og stemning du har fått fram her. Likte dette godt.
Jostein S.
Hei
Veldig flott motiv
Ville ha unngått rester av det treet der til høyre
susanne j.
Lidt som et maleri ..smuk baggrund måske lidt mørkt foran men fint mvh Sus
Gunnar F.
Stemningsfullt om kveldene i desember her oppe - flott motiv - noe for enhver smak her på Gran Canaria, men det blir nok fotball på meg i dag i Las Palmas.
Mvh Gunnar f. t. Arguineguin
Øyvind H.
Flott landskapsbilde Knut og her er det blåne på blåne eller gråne på gråne, så langt øyet rekker å se. Elegant behandling av lyset med en refleks til venstre, som både passer utmerket inn eller kan dempes. Treet til høyre bare antydes, så vidt og bidrar positivt til dybdefølelsen i komposisjonen. Et lite bunnkutt kan vurderes, for å understreke det pittoreske, ved å unngå rundkjøringen, men det er kun, for pirk å regne i dette utsøkte landskapsbildet! Med hilsen fra Øyvind
Knut Georg F.
Mange takk for tilbakemeldingene. Et spektakulært ståsted, spesielt fint like før sola forsvinner og det blir bek-mørkt. Likte å ha med et snev av forgrunnen pga dybdevirkninga ja.. Enig i at veien ikke var til pryd her, men i lys av at KI og manipulering synes å ta over for fotografi som egenart også på dette forum, synes jeg den var bevaringsverdig:-). (Kutt hadde selvfølgelig vært mulig)
Mvh Knut
Øyvind H.
Helt enig Knut og kanskje mottrenden blir at vi begynner å ta med saker og ting i bildene, som vi tidligere hadde utelatt. Perfeksjon kan bli forferdelig kjedelig. Når det i tillegg settes inn kjøpte/lånte elementer i et bilde, blir uttrykket fotografisk sett helt uinteressant, for min del. Det å tilføre noe man selv har fotografert, kan absolutt forsvares, så lenge bildet ikke presenteres, som ren dokumentasjon.

Øyvind
Emil C.
Nydelig magisk lys i majestetiske fjell her.....
Hans Petter S.
Fantastisk flott! Imponerende landskap her i et herlig lys og fine, duse farger! Liker at du har med både treet til høyre og veien/bebyggelsen i bunn, de bidrar på hver sin måte i dette motivet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu