Narvikfjellet
Jeg og min bror var oppe i Narvikfjellet her om dagen.
jeg likte fargene ganske godt i dette bildet.
Håper på god konstruktiv kritikk.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger73
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_548436} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Karina N.

Flott og skarpt actionbilde med god komposisjon og fine omgivelser!
Magnus Greger L.

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Rune P.

Hei.
Hmm...min farfar bode i Narvik:-) så, jeg har noen gode minner i fra Narvik! Du spør etter konstruktiv kritikk. tja, jeg skal prøve meg. Jeg synes ikke at bakgrunnen er særlig av interesse. Ser at du tok bilde på brenvidde 32mm. Hvis du hadde brukt 105mm, så hadde det gjort at bakgrunnen hadde vært litt mere diffus og du ville ha fått enda mere fokus på din bror. Ser at lukkertiden din er på 2500. Jeg synes at du burde prøv deg på ca 500-800(prøv deg fram). Dette hadde vært med på å gi mere fart i bilde.(sånn at man kan se at hjulene går rundt) og da hadde du ikke trenkt å brukt så høy ISO. Jeg synes bildet ditt har mye bra i seg! Men det er bare å jage broren din opp i Narviksfjellet igjen!Foto er Gøy!:-)
Magnus Greger L.

Heisann, var akkurat denne typen tilbakemelding jeg var ute etter!

Er helt enig med deg i at bakgrunnen ikke er av særlig interesse og vil definitivt prøve å komme meg lengre unna neste gang. I tillegg vil jeg kanskje også prøve å bruke en litt større blender for å blåse ut bakgrunnen enda mer.

Men angående lukkertiden er jeg litt usikker hva jeg foretrekker. prøvde før dette bilde å ta flere bilder med lukkertid på cirka 1/500 og opplevde da litt bevegelseuskarphet (er veldig usikker på om det kan regnes som et ord) i blant annent ansiktet. Men det å øke den helt opp til 1/2500 var vell kanskje å ta litt vell i. Skal prøve meg litt mer frem ved neste regn-frie anledning.

Men et spørsmål jeg har er ; hvordan fanger jeg best dette støvet som virvles opp rundt hjulene?
lang vs kort lukkertid? har sammenlignet bilder med 1/500 og 1/2500 og har en formening men vil gjerne høre va dere sier.

- Leinan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu