Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger230
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_502834} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jan S.

Det er et flott motiv men fargene virker litt flatt og matt i mine øyne. Kunne vært redigert mer tenker jeg. Men så er det det med smak og behag. I alle fall et flott motiv!
tor åge s.

Veldig kreativt og spennende utført..... Lys og farger er helt topp etter min smak... Fantastisk at det er blikkontakt både med hest og jente...

mvh totto
Helen B.

Tusen takk =)Ett av mine første bilder. Var meningen at fargene skulle være litt "blasse" Feelingen på bildet forsvant litt når fargene ble for sterke.

Hilsen Helen
Ole-Markus A.

Kjempe tøft motiv!
Jeg ville gått for et litt annet utsnitt, med mere himmel og omgivelser for at ikke objektet(hesten og jenta) blir så sentrert.
Og ville brukt mye større blenderåpning hvis det var mulig.
Liker fargene, har sansen for litt nedtonede bilder. Men kan være enig at det blir litt matt. Kanskje justert kontrasten ørlite grann :)
Cred til rytter og hest og, kjempe å få det blikket mot kamera!
Iselin Amalie A.

Utrolig flott bilde :) Liker veldig godt fargene og selve motivet. Jeg har hest selv og vet at det er ikke alltid like lett med "steile-bilder". Men dette var et utrolig flott bilde!
Avsluttet .

Bravo Helen :)Knalltufft :) Och jag gillar dom softa färgetonerna som du fått fram här :-)
MVH Torbjörn
Jan Arne E.

Er helt enig med Ole-Markus - den skarpe bakgrunnen tar alt for mye oppmerksomhet. Men hovedmotivet står fint i billedflaten og jeg vet ikke riktig hvor jeg skulle beskjære uten at hesten fikk for lite rom. Stå på Helen - du har potensialet.
Helen B.

Takk takk. I og med at dette var ett av mine første bilder så hadde jeg nok ikke like mye erfaring og peiling som jeg har nå. Men men, saken er som baken, delt i to ;)
Roar K.

Flott situasjonsbilde. En tanke mer saturation (fargemetting) så hadde det blitt helt knall.

Roar
Håvard F.

Dette likte jeg. Flott øyeblikk du har fanget
mvh
Håvard
Leif N.

Kjempegodt bilde med en god komposisjon. Jeg likte spesielt rytteren som sitter som støpt uten sal. Men du har likevel fått med deg dybde og skarphet i hele bildet.
Veldig bra!!! :-)


Mvh Leif
Helen B.

Tusen Takk Leif =)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu