Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger820
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_32496} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Roger M.
Det er fine farger og god skarphet i et bilde som er en hyggelig påminnelse om en årstid som for denne gangen har forlatt oss i som bor i Midt-Norge. Jeg synes imidlertid ikke at utsnittet er vellykket. For mye oppe og til høyre og for lite nede og til venstre. Spesielt problematisk med høyresiden der ''fjellet'' i bakgrunnen stjeler (alt) for mye oppmerksomhet fra hovedmotivet. Jeg tror også du med fordel kunne valgt en større blenderåpning for å få bakgrunnen mer ut av fokus. I tillegg kunne jeg ønsket meg litt mer ''blikkontakt'' med gutten.

Du tar så mange fine(re) bilder at du får tåle litt ''pepper'':-)

- Roger
Thomas B.
Dette likte jeg veldig godt Hege. Flott beskjæring og nydelige farger på gutten. Passe uklar bakgrunn slik at gutten i forgrunnen kommer godt frem..:)

Thomas
Frank W. G.
Et gladbilde fra sommeren. Syntes allikevel kontakten med sønnen din, for det er vel det det er, er en mangelvare her. Syntes også det blir i trangeste laget på venstre side.
Ellers en skarpheten og fargenyansene godkjent i lange baner.
God høst, Hege!

Frank
Bjørn H.
Jeg vet hvor han har fått skjønnheten fra ;o)
Enig med Frank,gi oss mere ''øyeblikk'' av hans skjønne øyne!!

Bra Hege!!

BH
Geir Arne M.
Bra bilde Hege, men skulle gjerne har mer øyekontakt. Som så mange andre bilder med sol blir skyggene for sterke. Kanskje hjulpet med blitz.

Komposisjonen er fin med unntak for blikket.

mvh
gam
John G.
Synes IKKE skyggene er sjenerende! Gir derimot liv til bildet. Bra, Hege!
Enig at det er litt i trangeste laget på den ene siden. Bare fint at han ikke er midtstilt, men her blir det litt sidetungt...
Flott lys.
John :-)
Ann F.
Koselig sommerbilde med fin skarphet. Litt sidetungt mot venstre som nevnt, virker muligens ekstra så fordi det ser ut som horisonten heller litt mot venstre.
Mvh Ann
Per Einar F.
Det første jeg reagerte på var at gutten var for skarp. Det ser nesten ut som om gutten er klippet ut fra et annet bilde og limt inn på denne bakgrunnen. Dette er vel fordi du har brukt Photoshops effekter (hvilket jeg ikke kan noe som helst om), sharpen eller USM eller noe slikt har jeg sett det er blitt kallt.
Dette syns svært godt langs guttens høyre arm, spesiellt overarmen som har fått en lys linje langs seg.
Espen S.
Jeg liker spesiellt godt fargene! Deilige varme hudtoner, som gløder i kveldssolen.

Er litt usikker på om guttens blikk hadde gjort bildet bedre. Det hadde blitt et annet bilde, men bedre??? Vet ikke!

Liker det kjempegodt som det er!!

Espen
John G.
Er ikke like sikker som Per E. Forberg på at det er overdreven bruk av USM her???
Hva mener Hege?
John
Hege Helen R.
tja si det.... Bildet er skarpt i utgangspunktet og jeg har brukt USM ja, kan nok se antydninger til det så da har jeg vel brukt litt for mye, bruker forøvrig ikke så mye USM på mine bilder. Men en liten ''klatt'' lønner seg stort sett. Klippet og limt er iallefall bildet ikke! Når det gjelder blikket så skjønner jeg hva dere mener, jeg synes det er greit uten å alltid ha blikk-kontakt med modellen, slik som her hvor han er opptatt av leken....
Var usikker på beskjæring på dette bildet og ønsket å høre hva dere mente. Ellers så er dette bildet mere beregnet til ''privat'' bruk. Takk for tilbakemeldinger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu