Bildet inngår i albumet portrett -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTakk med Illford delta iso 400, litt overfremkallt i rodinol. brennvidde 50mm, blender 1,8 uten blitz, foran tv-skjermen. (blikket skyldes de UMOTSTÅLIGE TELETUBBIES )
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger267
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_25975} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Nils B.
God morgen Hege. Flott blikk og jeg likte den grove strukturen i bildet. Føler likevell at de kunne vært noe mer smell i blide. Bitte litt lysere i høylyset, samtidig som du beholder mellomtonen og skyggepartiene slik de er. Det er sikker mange meninger om dette, men det er slik jeg ser det.
mvh Nils
Hege Helen R.
Takk Nils og god morgen selv :-) Jeg har sittet og studerert dette bildet en stund og er kjempeglad for all konstruktiv kritikk,er enig i den manglende smell. Mener du at jeg bør bruke curvs for å gjøre høylyset lysere?
Claus S.
Go' formiddag Hege. Prøv at lave en kopi af billedet i ''layer'' så du har to nøjagtige biller ovenpå hinanden - på den nye kopi laver ''overlay'' istedet for normal (det er valgmuligheden ved siden af opasity) eller prøv nogle af de andre ''blandingsmuligheder''. Måske er det noget du kan bruge - måske ikke?!?!?!
:-) Claus
Nils B.
Ja prøv deg frem i med ctrl+m. Denne gir deg muligheten til å låse tonenivåene du ikke ønsker å bevege.
mvh Nils
Ferran C.
Nice portret, i like that granulate effect, that darkness and the naturality of the child.
Well done.
Ferran
Arnt Eirik H.
Totalt oppslukt :-)

Arnt Eirik
Avsluttet .
Gutten din har et spesielt blikk. Litt mer kutt på venstre siden.Flott kornstruktur som vanlig i dine sort/hvit bilder. Du kan prøve en liten kontrastøkning.
Eskil O.
Flott portrett, ville sikkert gjort seg godt på trykk på papir med struktur, eller lerret.

Eskil.
Line Kristin W.
Hei igjen og Flott bilde Hege!
Jammen har det skjedd mye med bildene dine på kort tid :-) (ikke lenge siden jeg så det første innendørsbildet av ham, - med blitz ;-)

Enig med Frank, - nesten. Stram kraftig inn på venstre side. Skulle også gjerne sett mye mer luft på høyre side.

Da ville han 'beveget' seg inn i bildet istedet for å være på vei ut. Menneskehjernen oppfatter dette mer positivt, akkurat som bevegelse mot høyre fremfor venstre.

Strukturen og 'glimtet' i øyet sitter som støpt!

- Line :-)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu