Sunset in June
Liker fargene og refleksjonen i dammen. Skulle gjerne hatt med mer himmel, men det lot seg ikke gjøre uten å ofre forgrunn.
Utstyr
  • Canon 40D
  • Sigma 18-50 f/2.8
  • Brennvidde18mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHDR.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_404073} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Lene O.

Hei.
Et utrolig flott bilde med noen nydelige farger. Liker godt komposisjonen, og refleksjonen som du selv sier. Den gir mye liv til bildet. Stemningen er varm og god, og man skulle ønske man satt der selv og så solnedgangen..Slik føler jeg det i allefall:o)

Mvh Lene
Ole Erik L.

Tusen takk for det!
André G.

Knivskarpt og bra dybde. Synes derimot at du har tatt fargemetningen altfor langt. Bildet klarer seg finfint uten så mye rødt. Dessuten ville jeg prøvd å kvittet med med klippingen oppe til høyre. Det Gul/røde området ødelegger helhetsinntrykket for min del.
Etter min mening er et virkelig godt HDR bilde, et bilde som man tror er "ekte"(Standardeksponering). Dette faller akkurat utenfor.
Misforstå meg rett: Et godt bilde, men jeg ville justert litt :-)
Børth Aadne S.

Hei! Har sansen for slike bilder! Skarpt og fine farger. Er forøvrig enig med Andre angående fargemetningen, men jeg likte det godt allikevel :o)

Mvh
Børth Aadne
Ole Erik L.

Takk for kritikk ang. fargemetning, den er vel fortjent. Jeg slet med å få til en god balanse, og ville virkelig at solnedgangen skulle bli rettferdiggjort i bildet, for den var virkelig fargesprakende. Det første utkastet ble for blasst, mens dette led av klipping. Jeg får prøve å sette sammen på nytt for å se om jeg får fikset det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu