Skyting
Prøver meg her på en manipulasjon, for å få tilbakemeldinger på det ! Ikke noe spesielt motiv og bilde, men likte det som en prøve !
Bildet inngår i albumet Gamle bilder - Her er det gamle bilder jeg har tatt som jeg nødvendigvis ikke er så stolt av, men heller viser en eventuell utvikling jeg har hatt.
Utstyr
  • Nikon f60
  • Nikkor 28-80
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger127
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_14840} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Vemund L.

Jeg har problemer med å se hva som her er manipulert, og det er vell en god indikasjon på at det er godt utført:)

Jeg ser selvsagt at det er samme fyren, men for meg, kunne dette likegodt vært en dobbelt-eksponering på stativ som en manipulasjon.....

Bra jobba:)

Vemund
Carsten A.

Brukbart gjort, men egentlig vanskelig å se at personen til høyre er lagt inn i bildet syns jeg ikke det er. Han har en liten grønnaktig tåkedott rundt hodet, som straks virket litt påfallende. Konturene er bra fulgt opp, men likevel ser en fort at de virker litt kunstige et par steder. Dersom en skal lage noe som det blir virkelig vanskelig å avsløre, skaper dette bildet sitt eget problem. Her har vi nemlig en ekte kontur (personens rygg og ben) som gir sammenligningsgrunnlag for en ''uekte'' konturen (samme klær etc.), dette gjør det ganske lett å finne ut av saken. Min egen erfaring er også at det er særdeles vanskelig å passe inn noe som har en relativt skarpt avgrenset kontur. Men i og for seg meget brukbart forsøk!
MVH CA
Marius J.

Denne tåkedotten som ligger rundt hodet, har jeg fått litt kommentarer for av andre som har sett bildet også ! Denne dotten henger sammen med at på orginal bildet er dette en indikasjon på et leirduetreff !
Tilbakemelding fra deg Carsten på dette ser jeg som meget lærerikt og positivt da etter det jeg forstår jobber du ganske mye i PS !
Takker og bukker for tilbakemldingene VL og CA !
Carsten A.

Han der til høyre ser vel ut som har har fått vasket buksene i en fart, lysere er de ihvertfall blitt. Her kunne du forresten ha valgt å gjøre konturene mm. på personen til venstre akkurat like passe uklare, så var det sammenligningsgrunnlaget ihvertfall borte. Og ulik tone på klær skulle vel ikke være umulig å unngå - men skjønner at personen til høyre er hentet fra et annet opptak, og da er de ikke alltid så greit. Det er mer arbeid og mer å tenke på med slikt enn de fleste aner! Lykke til med nye dobbeltmennesker!
MVH CA
Marius J.

Ser det nå :-)
Takker for gode og konstruktive råd !
Personen på bildet er meg selv, så jeg får passe på buksene mine bedre neste gang ;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu