Bildet inngår i albumet mennesker -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger185
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_456227} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Edith-Mari P.
Dette synes jeg var herlig levende og samtidig dystert på et vis, det gir rom for mange tolkinger i mitt hode i alle fall. Noe å strekke seg etter for meg som er lærling.
Avsluttet .
Fikk en fornemmelse av hard tango her, temperemantfull sådan mot et hardt tregulv...den flotte visualliseringen av bevegelse, lys,den røde kjolen...eneste jeg ville snevret det inn på hver side, rett bak døren, og vekk med panelovnen....men i mine øyne et kreativt bilde med en touch av latin.

mvh Ulv
Eli R.
Jeg tenker at her er det NOE men at dette bildet me eret utkast enn et ferdig resultat.Bare mine tanker :-)
Marius N.
Takker for tilbakemeldinger. Kunne kanskje kuttet litt på venstre men på høyre side blir det for trangt i forhold til kjolen synes jeg.
Føler meg ferdig med bildet selv... men hva tenker du Eli? kan du spesifisere hva du mener jeg bør jobbe videre med?
Yngve Sem P.
Utsnitt, vinkling og avstand til motivene er gode ting. Men føler også at bildet ikke er helt gjennomført. Er i grunn enig i Elis antydning.

Dette har du sikkert ikke hatt regi på. Jeg synes ikke det styrker energien i dansen at paret bak ser ut til å stå stille. Det hele blir udynamisk. Jeg synes det røde er for dominerende - at det opptar for mye av flaten.

Kulissene er også litt halvveis, der tregulvet er knall, mens panelovnen bryter ned det eksotiske i fornemmelsen av dans.
På plussiden fungerer skråstillingen godt, og fremhevelsen av det røde er et grep jeg kan like, med dertil hørende bevegelse.
Ville likt å ha fokus på kun et par som dansemotiv, all den tid dette er tango (noe det kanskje ikke er?). Blir litt forvirret av at det er to par kvinnebein i forgrunnen. :)
Avsluttet .
Hei!

Syns du har vinklet dette på en artig måte. Bildet forteller meg at dans er på agendaen, men at ikke alle danser ( bakerst).Den flotte rødfarge på kjolen gir dette bildet et ekstra piff.

Mvh Jon Martin
Ivan H.
Hei,

Det jeg savner her er en bevegelse inn i / mot den tomme flaten til venstre. Her blir det stillestående og beina danner en diagonal linje. Eneste som jeg opplever er i bevegelse er kjolen.

Ellers liker jeg komposisjon og utførelsen med dempede farger og en knall rød/rosa kjole.
Men, dynamikken mangler her..

.
.
. Ivan .
Marius N.
Takker for tilbakemeldinger og synspunkter. Er enig i mye av det som sies. Tok en del bilder denne kvelden også noen med mer bevegelse. Det jeg likte her er diagonalen som skapes av beina.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu